Henrik Vibskovs dufte koster 600 kroner pr. stk.
Henrik Vibskovs dufte koster 600 kroner pr. stk. ©Katharina Maria Andersen

Henrik Vibskov lancerer duftserie

Dufte pakket ind i strik. Den danske designer Henrik Vibskov har skabt tre dufte

25. august 2011 af Katharina Maria Andersen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Han designer både tøj, spiller musik og laver store kunstinstallationer. Man skulle ikke tro, Henrik Vibskov havde tid til overs i kalenderen, men det har han heldigvis. Vibskov er nemlig aktuel med sin første duftserie.

Serien består af tre unisex-dufte, der afspejler tre forskellige byer, som Vibskov holder af: Berlin, København og Damascus.

Den ene duft, TYPE B, er inspireret af Berlin og er en krydret duft med undertoner af blandt andet cedertræ, vetyver og gaiactræ. TYPE C står for Copenhagen, og duften er frisk med undertoner af citrus. Den tredje duft hedder TYPE D, den er inspireret af Damascus, og den har en mere fyldig og sensuel duft.

Alle tre flasker er pakket ind i karakteristisk Vibskov-strik, og de kommer derfor til at pynte fint på hylden. Endnu en god grund til at anskaffe sig et eksemplar.

Duftene koster 600 kroner pr. stk. Du kan blandt andet få fingrene i dem hos Henrik Vibskov, Storm og Normann Copenhagen i København, Louisiana i Humlebæk, Nord Craft i Aalborg, Works Unltd. i Aarhus og Dr. Adams i Odense.

Blandt andre Costumes modeassistent Maria Beydin (til venstre) var med, da Henrik Vibskovs dufte onsdag 24. august blev lanceret hos Storm, Store Regnegade 1 i København.

Vores favoritter fra Second Female

Secondfemale1  7vg9x08gkhclownojjjmq
Secondfemale 2 w412skg9i ktvyv1wedjnq
Secondfemale3 icqcshqle7tcp3a2uidniq
Secondfemale4 z a4a7z9nvhzu3zolisx9a
Secondfemale5 qinzwn ahm n00uiceerqw
Secondfemale6 zkwxwijqijrnazrx9r6s6w

Måske er du interesseret i...

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nyheder

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Konkurrencer

Indholdet fortsætter efter annoncen