Skuespillerinden Rachel Weisz vandt en Oscar for sin rolle i The Constant Gardener. Til februar 2011 kan du se Rachel Weisz i det politiske drama The Whistleblower.
Skuespillerinden Rachel Weisz vandt en Oscar for sin rolle i The Constant Gardener. Til februar 2011 kan du se Rachel Weisz i det politiske drama The Whistleblower. ©Scanpix

Smukke Rachel Weisz er L'Oréal Paris' nye ansigt

Den 40-årige Oscar-vinder er valgt som L'Oréal Paris nye talsperson på grund af sin fængslende skønhed, naturlige charme og sit skuespiltalent

18. oktober 2010 af Costume

Indholdet fortsætter efter annoncen

Den smukke og talentfulde skuespillerinde Rachel Weisz kan både skrive Oscar-vinder, Narciso Rodriguez-muse og nu også talskvinde for L'Oréal Paris på sit CV. 

"Jeg er beæret over at være ny ambassadør og repræsentant for L'Oréal Paris - et brand hvis værdier indebærer både skønhed og mangfoldighed. Jeg er stolt over at støtte L'Oréal Paris' engagement i at opfylde ønsker og behov for kvinder verden over," siger Rachel Weisz.

L'Oréal Paris' globale brandmanager, Cyril Chapuy, siger om Rachel Weisz:
"En fuldendt, intelligent og lidenskabelig kvinde, en strålende skuespillerinde og mor. Rachel Weisz kombinerer alle disse vigtige roller og karakteristika med stort talent og generiøsitet. Hendes fængslende skønhed, naturlige charme og hendes stærke værdier er nogle af de vidunderlige facetter, der har forført os. Rachel Weisz er indbegrebet af L'Oréals værdier," siger Cyril Chapuy.

Tidligere talspersoner tæller blandt andre Diane Kruger, Freida Pinto, Andie MacDowell og Beyoncé Knowles.

Vores favoritter fra Second Female

Secondfemale1  7vg9x08gkhclownojjjmq
Secondfemale 2 w412skg9i ktvyv1wedjnq
Secondfemale3 icqcshqle7tcp3a2uidniq
Secondfemale4 z a4a7z9nvhzu3zolisx9a
Secondfemale5 qinzwn ahm n00uiceerqw
Secondfemale6 zkwxwijqijrnazrx9r6s6w

Måske er du interesseret i...

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nyheder

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Konkurrencer

Indholdet fortsætter efter annoncen