Kosttilskuddet som vil modvirke sukkertrangen
© Anna Stokland

Dæmp sukkertrangen med et enkelt hjælpemiddel

Melder sukkertrangen sig altid i løbet af dagen? Få den søde tand under kontrol med lidt hjælp udefra

7. maj 2017 af Marie Alkestrup

De fleste kender nok til sukkertrangen, der kommer snigende sidst på eftermiddagen eller efter aftensmaden, og gør det umuligt at modstå kagen i kantinen og slikket i køkkenskuffen.

Hvis du vil skrue lidt ned for dit daglige sukkerindtag, er det muligt at nedsætte sukkertrangen ved hjælp af ét særligt kosttilskud: Krom. 

Psst ... Her er 7 skjulte sukkerbomber, du spiser hver eneste dag

Krom er et grundstof, der allerede findes i små mængder i kroppen og som er med til at holde blodsukkeret stabilt, lige som det hjælper til at forbrænde fedt og kulhydrater.

Din sukkertrang skyldes ofte et ustabilt blodsukker; Når blodsukkeret begynder at falde, fornemmer du en trang til søde sager. Derfor er løsningen at holde blodsukkeret stabilt, hvilket både kan gøres ved at spise broccoli, protein, skaldyr, at vælge det grove fuldkornsbrød frem for det hvide toastbrød, samt at spise mellemmåltider. 

Foruden de overordnede kostråd, kan du få lidt ekstra hjælp udefra i form af et dagligt tilskud krom, som altså medvirker til at holde blodsukkeret yderligere stabilt og dermed mindsker sukkertrangen. 

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra Becksöndergaard

6 ldt3wbo4lvu7i1xnrgkmgg
5 3qnsbiiu3qfng rvedwdpw
4 d708tii7iwsauckhj3dkpw
3 r2ynyavivv5umn7inhlgdw
2 sbtmlukc1cba8y6r0ljzza
1 2yguvawsi0c1iyq8two35q

Seneste