Kendall Jenners diæt-hemmelighed består af en pink væg
© Wenn.com

Kendall Jenners diæt-hemmelighed: En pink væg

Lyder det skørt? Der er faktisk en god (og videnskabelig) grund til, at Kendall har ladet en pink væg indgå i sin supermodel-kur

5. februar 2017 af Marie Alkestrup

Kendall Jenner er en af tidens mest eftertragtede modeller, og der er ikke den catwalk eller forside, som hun ikke har prydet de sidste par år. 

Hendes smukke modelydre er helt klart en effekt af de gode Kardashian/Jenner-gener, men ifølge supermodellen, er hendes slanke silhuet også resultatet af et ukonventionelt tip, som hænger sammen med den populære pink farve.

Psst ... Se de 7 fødevarer, som faktisk slet ikke er usunde

For nylig delte Kendall Jenner et billede på Instagram af en pink væg fra sit hjem i Los Angeles, og forklarede senere på sin app, hvorfor valget faldt på netop denne nuance.

kenny's pink xmas

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

Kendall Jenner skriver i sit indlæg, at væggen er malet i den særlige Baker-Miler pink, som har en berolignede effekt og samtidig sænker din appetit. Effekterne skulle ifølge supermodellen være videnskabeligt bevist, og hendes første reaktion, da hun hørte om farven, var: 

“Jeg SKAL have denne farve i mit hus, og så fandt jeg straks nogle, der kunne male væggene, og nu elsker jeg det bare.”

Historien om Baker-Miler pink, eller drunk tank pink, som farven også bliver kaldt, startede i 1970’erne, da forskeren Alexander Schauss opdagede, at farven havde en beroligende effekt på fængslede indsatte.

I 1980’erne fandt forskere ved John Hopkins ud af, at den betagende farve havde endnu flere fordele i form af sin evne til at kunne hæmme folks appetit. 

Næste gang du skal give stuen en makeover, var det måske værd at overveje en Baker-Miller pink væg? Eller en Kendall-væg, som farven nok vil blive kendt som fremover. 


MERE FRA COSTUME

Måske er du interesseret i ...

Seneste