Rihanna om selvsikkerhed
© Wenn.com

Rihanna: Sådan bliver du mere selvsikker

Den verdenskendte sanger stråler af selvtillid, men det har langt fra altid været tilfældet. Her er hendes råd til at opbygge selvværdet

20. januar 2018 af Josefine Klint

Rihanna har et CV ud over det sædvanlige. Det indkluderer bedstsælgende albums, kampagner for kendte modehuse og et af vor tids mest hypede makeup-brands, Fenty Beauty by Rihanna. Med alle disse bedrifter under bæltet henledes man til at tro, at sangerinden altid har haft selvtilliden i orden, men i et nyt interview med InStyle, indrømmer Rihanna, at virkeligheden har været helt anderledes.

Rihanna fortæller til InStyle, at hun førhen led af generthed, som hun mener, skyldes det miljø hun blev opdraget i på Barbados:

“I kulturen på Barbados siger man ‘du skal ikke tale, medmindre du bliver talt til’” forklarer sangerinden og fortsætter, “det er uhøfligt at plabre. Det tog mig et par år at komme ud af min skal.”

I dag kan man ikke kalde Rihanna for en bly viol, hvilket blandt andet ses i hendes vilde optrædender og mange modige stilvalg. 

tuesdays.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Om hendes bedste tips til at blive selvsikker siger hun: 

“Den største fejl du kan begå, er at sammenligne dig selv med andre. Jeg hader presset de sociale medier, har puttet på os. Unge piger ved ikke, hvilken vej de skal gå, de prøver stadig at finde ud af, hvem de er.”

Derudover pointerer Rihanna at jagten på perfektion på de sociale medier er unødvendig:

“Jeg ved kun, hvordan man er mig, og folk trives, når de er dem, de er født til at være. Jeg kan kun gøre mit bedste for at opfordre unge piger og kvinder til at respektere det, der gør dem unikke og være 100 procent tro mod dem selv.”


ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Måske er du interesseret i ...

Seneste