Bliv lige så god til yoga som Christy Turlington med YogaStream

Foto: Vogue

Sådan får du plads til yoga i en travl hverdag

Vil du gerne blive bedre til at dyrke yoga i hverdagen, men har svært ved at finde tiden til det, så vil du elske denne nye online tjeneste

4. april 2016 af Marie Alkestrup

Flere og flere danskere er begyndt at dyrke yoga, og fordelene er da også mange, både mentalt og fysisk. Men selvom du ved, hvor godt det er for dig og din krop, kan en travl hverdag gøre det svært at finde tid til at komme forbi det nærmeste yogacenter.

Nu er der heldigvis kommet en ny hjemmeside, YogaStream.dk, som gør det muligt at dyrke yoga, hvor end du er.

Vi har før skrevet om, hvor smarte de mange nye træningsapps er, fordi de gør det meget nemmere at få presset lidt træning ind – uanset om du ligger hjemme på stuegulvet eller ved poolen i de varme lande.

Og med YogaStream får du et online yogastudie, som giver dig mulighed for at dyrke yoga med nogle af landets bedste instruktører. Du vælger desuden selv sværhedsgrad, yogastil og hvilken kropsdel du helst vil have fokus på.    

Med YogaStream er der altså ingen undskyldninger for ikke at få dyrket yoga, og er du lige så begejstret for idéen som os, kan du prøve de første 14 dage gratis, og derefter koster et medlemsskab 99 kroner om måneden.

Læs mere på Yogastream.dk.

 

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra ZALANDO

1 vila idv7njhi8qkiqxs6ycfb3q
3 baum niy cidekfs9tkjxs0ciwq
2 gestuz 4yhy2s8uztbfrkdbz8jeeq
6 vogue 8hdzynzcasaphrndiw2cbg
5 moschino l74rg84z6yd vgj0nk66pw
4 sandal 5hecpqrrej4c5rngjfk98a

Seneste