Ugens produkt: Chokoladebar fra Nellie Dellies

Den søde tand kan sagtens stilles uden tilsat sukker! Her er der en chokoladebar med 70 % chokolade, der er sødet med planten stevia

Er man ikke altid på udkig efter en sød snack, der kan forsøde hverdagen lidt? Nellie Dellies har lavet en lækker, mørk chokoladebar, der er sødet med stevia, og som ikke er tilsat sukker.

Stevia stammer fra den sydamerikanske plante Stevia rebaudiana, der har fået titlen som verdens sødeste plante. Stevia søder cirka 300 gange så meget som almindeligt sukker, men det indeholder ingen kalorier. Modsat andre sødestoffer, der ofte er kemisk fremstillede, er stevia altså helt naturligt, og det er noget, din krop kan mærke. Når du spiser stevia, så bliver kroppen mættet af den søde smag, og forskning viser, at stevia faktisk kan sænke blodsukkerniveauet.

Vi er særligt vilde med chokoladebaren på 70 % fra Nellie Dellies, der smager fed og mættende af kraftig chokolade og sød vanilje – man bliver ikke snydt af følelsen af 'sund' chokolade, men tværtimod smelter den på tungen og tilfredsstiller den søde tand! Som bonus er der hele 10 gram kostfibre per bar, og netop kostfibre har du brug for, for at din mave fungere optimalt.

Læs mere om de søde produkter med stevia på Nellidellies.dk og se voresfavoritter her.