Sådan kan du forbrænde kalorier uden at gå i træningcenter
© Victor Jones

Sådan bliver du slank uden at gå i træningcenter

Plages du af dårlig samvittighed, fordi du ikke kommer afsted til træning? Få fire tips til, hvordan du kan forbrænde kalorier på en anden måde

29. maj 2017 af Anna Sjøstrøm / Iform.dk

Indimellem føles det som om, at der er meget langt til træningscentret. Men det betyder jo ikke, at vi bare vil lade vores kroppe gå i forfald, og derfor giver vi her fire alternative måder at forbrænde kalorier på.

Start dagen aktivt

Sæt forbrændingen i vejret ved at være aktiv, inden du indtager dagens første måltid. Løb en kort tur, lav øvelser på gulvet eller gå en rask tur i den friske luft. Derved booster du din forbrænding og energi fra morgenstunden.

Put motion ind i dine pauser

Udnyt pauserne i din hverdag til at være aktiv. Der er faktisk en del kalorier at hente, hvis du skifter stillesiddende pauser ud med eksempelvis at gå op og ned af trapperne i opgangen. Du kan forbrænde helt op til 100 kalorier på ti minutter, så op og afsted med dig!

Kort men godt

Hvis både tid og motivation er knap, så reducer træningstiden. Hvis du er vant til at træne i 30 minutter, kan du sagtens reducere tiden til ti minutter. Men du skal give den fuld gas i samtlige minutter. Til gengæld er det hurtigt klaret!

Sov godt

Det kan lyde utroligt, men ikke desto mindre kan du tabe dig ved at sove. Et studie fra Chicago Universitet har vist, at folk kan tabe 55 procent mere fedt, når de sover otte timer sammenlignet med fem timer. Så sørg for at få tilstrækkelig søvn og undgå skærme, smartphones og alkohol, der kan forstyrre din nattesøvn.


GÅ IKKE GLIP AF NOGET!

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra JANE KØNIG

1 plisse ybbrvgxeqebyhuycmww za
3 love tag ring xq806nokqzfixr3p5vj9og
2 love link 5ri4fqzag4ulyi86dzdxta
6 love letters qwbnplkemrltol82c6vp2w
5 koral hjerte hqm7uf5o tsmmwq1yo cjw
4 chunky hoop 9orvigsoeiq0vjb0o7hqug

Seneste