Favoritter: Webpraktikant Simone Høgh

Bumbag, Yvonne Koné 1.950 kr. // Trenchcoat, Acne 3.900 kr. // Ring, Vera Vega 300 kr. // Sneakers, Acne 2.295 kr //  Cool cotton, Clean 375 kr. // Neglelak, Essie 100 kr. // 

 "Jeg er helt sikkert bukket under for forårets musthave, nemlig trenchcoaten. Jeg har valgt at investere i denne lækre sag fra Acne, der har de fedeste detaljer og en fin råhvid farve - den er jeg glad for!

Clean laver mange skønne parfumer, og Cool cotton er min number 1 favorit. Den dufter rent og friskt, som om man lige er trådt ud af badet.

Du ser mig næsten aldrig uden min bumbag fra Yvonne Koné. Den er mit kæreste eje, og jeg skal helt sikkert have én til i sort ruskind!...og måske én i lys ruskind, når jeg engang bliver voksen, og kan passe godt på den ;-)

Vera Vega laver de fineste smykker, og ikke mindst til en overkommelig pris. Jeg bruger ringen yderst på min finger - det ser super fedt ud.

Jeg er stor fan af sneakers, og måtte simpelthen eje et par fra Acne. De er så anderledes i forhold til andre jeg har, og synes de små sølv ankre er så skøn en detalje.

Jeg ELSKER neglelak og er især vild med mærket Essie. De laver mange fine farver, og lige nu er jeg faldet for 'Sand tropez'."

Costume blog

Kom med Costumes redaktion på arbejde, bag kameraet, med til events, modeserier, rejser og meget mere

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste