Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

CYB_21_EU_SimplyFlowers_KeyVisual_CarryCot_v1_screen_standard-1 © cybex

CYBEX introducerer et moderne eventyr: Simply Flowers-kollektionen

CYBEX Simply Flowers-kollektionen er et moderne eventyr bragt til live. Tag på en magisk rejse ind i en verden af ​​luksus, mode og design af højeste kvalitet. Kollektionen er feminin, romantisk og frem for alt moderne.

High fashion møder innovativ funktion med Simply Flowers-kollektionen. Platinum-klapvogne og -autostole dekoreret med blomster, der næsten ser ud til at åbne sig en efter en og langsomt afslører deres fulde blomstrende skønhed.

I årenes løb har CYBEX-designteamet været kendt for et banebrydende, elegant og førsteklasses designkollektioner. Deres seneste kollektion, Simply Flowers, er inspireret af et eventyrs kreative mysterium, men også af en moderne og mere cool stil, som er tidløs.

CYB_21_SimplyFlowers_EU_CampaignImage_2_Family © cybex

Klapvognene Priam og Mios har blomstrende detaljer på tværs af deres kalecher og et smukt blomsterbroderi i indlægget og på fodstøtten. Autostolen Cloud Z er rig på detaljer og har en unik blomsterdekoration i indlægget på stolen, såvel som på den sammenklappelige kaleche – inklusiv flere 3D-kronbladskreationer.

Simply Flowers-kollektion består ikke kun af autostole og klapvogne, men inkluderer også en behagelig kørepose og en pusletaske. Begge produkter er prydet med glansfulde 3D-blomster.

Simply Flowers-kollektionen kommer i 3 moderne farver: 'pale blush', 'nude beige' og 'dream grey'.

Kollektionen vil være tilgængelig online og i særlig udvalgte forhandlere. Læs mere om kollektionen her.