Shop hos Boozt.com, og giv tøj til børn på flugt

Ved grænsen til Syrien bor flere hundrede tusinde børn på flugt fra krig, og den barske vinter er lige rundt om hjørnet. For hvert køb du gør på Boozt.com frem til 5. november, donerer Boozt.com i samarbejde med 5 Skoler og Costume en skoletrøje til disse børn.

Om 5 Skoler

5 Skoler er en uafhængig organisation, der blandt andet bygger skoler til børn, som flygter fra krigen i Syrien, og som nu er strandet i nærområdet.
Børnene lever under barske og uværdige forhold. De fleste har aldrig gået i skole og lever en tilværelse uden smil, leg og håb.
Mange børn arbejder for de lokale bønder, og fælles for dem alle er, at de drømmer om at komme i skole.

Ved at gå i skole får børnene et fællesskab og et formål i hverdagen. Vi kan se, at skolen er et fast og meget vigtigt holdepunkt i børnenes liv.
Vi ved, at børn, der går i skole, mestrer livet bedre, når de bliver voksne. For børn, der lever under svære vilkår i flygtningelejre kan skolegang være med til at give stabilitet, livslyst og værdighed.

Det betyder alt for de børn, der starter i 5 Skolers skoler, at de bliver en del af et fællesskab med andre børn, der tager udgangspunkt i leg og læring. Skolen er børnenes frirum og et sted, hvor de kan føle sig trygge, set og anerkendt.
Projektet er forankret med en lokal NGO, og skolens lærere bor i lejrene. Det betyder, at de har en dyb forståelse og respekt for børnenes barske livsvilkår.

Du kan støtte børnene fra 5 Skoler med skoletøj ved at bruge koden 5skoler når du shopper på Boozt.com.

Kampagnen løber til og med 5. november 2020.