Favoritter: Rebecca Stahnke fra CPHFW

© Marie Myrhøj Jensen

Foto: Marie Myrhøj Jensen

Jakke, Acne Studios 14.995 kr. //  Shorts, Mark Kenly 5.575 kr. forhandles hos Lot 29 // Mokasiner, Freya Dalsjø 3.000 kr. // Øreringe, Nina York 5.000 kr. // Tørshampoo, Toni&Guy forhandles i Matas 130 kr.

Project manager Copenhagen Fashion Week, Rebecca Vera Stahnke:

"Jeg er stor tilhænger af Acnes sko og jakker, og jeg har efterhånden fået skrabet en del sammen. Jeg har i flere år kigget langt efter denne model, og nu hvor den er fåes i smukt hvidt læder, må det være på tide at få anskaffet mig en. Jeg er meget fascineret af Freja Dalsjøs univers. Under sidste modeuge viste hun både til sit eget show og for Kopenhagen Fur, at man kan mikse pelstyper i forskellige farver, uden at det bliver hverken konet eller kedeligt. Hvis jeg havde råd, ville jeg købe en pelsfrakke, men jeg må nøjes med disse smukke pelsmokasiner.Jeg går sjældent med smykker, men når jeg så gør, må der gerne være lidt knald på. De skal helst være voldsomme, rå og skille sig lidt ud. Jeg er simpelthen så imponeret over Ninna York, og hvordan hun gang på gang formår at lave smykker, som følger kroppens ergonomi, og udfordrer den danske smykkeindustri. Spot on!

Jeg har kort hår, og det har tendens til at miste volumen i løbet af dagen. Efter jeg har vasket hår, bruger jeg altid Toni&guy Hair Meet Wardrobe Dry Shampoo. Den holder mit hår rent i længere tid og giver fylde og struktur. Den er i sprayform og derfor ekstremt let at dosere, og den efterlader ikke spor at “pudder”. Jeg har levet i kassebukser, siden jeg sidste sommer fandt mit første par på et loppemarked i Tel Aviv. Jeg går efter en lidt tykkere version til vinter, og Mark Kenlys Bob Shorts er ikke til at stå for. De vil se perfekte ud til både en langskaftet støvle eller sneakers med farvet glimmersok i."

Costume blog

Kom med Costumes redaktion på arbejde, bag kameraet, med til events, modeserier, rejser og meget mere

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...