Ugens favoritter: Cecilie Copenhagen

Pyjamas, Olatz ca. 2.450 kr. / Strik, Acne Studios 3.595 kr. / Tørklæde, Hermés 1.250 kr. / Sko, Isabel Marant hos Farfetch.com ca. 2.800 kr. / Frakke, Cos 1.200 kr.

Cecilie Jørgensen står bag mærket Cecilie Copenhagen, der har lavet sommerens mest hypede sæt, hvilket var en bluse og shorts med partisanerprint. Se hendes fine favoritter her:

"Til denne sæson drømmer jeg om at putte mig ned i en dejlig silkepyjamas fra Olatz - med en strik fra Acne over. Jeg elsker Acnes strik, og køber næsten altid en ny til hver vintersæson. De laver altid nogle klassiske, pæne snit, og så varmer de.

Jeg går normalt altid i flade sko, eller i mine elskede bobby Isabel Marant sko, men denne fine, ikke-særligt-høje pump, som også er fra Isabel Marant, synes jeg er så fin til fest og hverdag.

Jeg kan godt lide at tilføje min ellers ret mørke garderobe nogle farvede accessories, og dette tørklæde for Hermés er jeg helt forelsket i.

Jeg kan ikke få nok frakker, og køber mange af dem i forskellige længder og nuancer. For tiden er jeg vild med lange, klassiske frakker - gerne med et bælte i tajlen, så looket bliver mere feminin.”

Costume blog

Kom med Costumes redaktion på arbejde, bag kameraet, med til events, modeserier, rejser og meget mere

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...