Er du den heldige vinder af konkurrencen, får du både en spabehandling og en goodiebag fra Kérastase

Vind hårpleje for over 6.000 kroner

Vind en behandling hos en Kérastase-frisør for dig og din veninde, og få en pose fuld af lækre hårplejeprodukter

2. februar 2009 af Marie Lodberg
Costume udlodder i samarbejde med franske Kérastase en luksuriøs spabehandling for dig og din veninde. Behandlingen foregår hos Kérastases flagship-frisør, Claus Terkelsen hos Intercoiffure på Østerbrogade 102 i København. Her bliver du forkælet med en afslappende hovedbundsmassage og særlige behandlinger, der giver dit hår nyt liv, hvis det er svækket, eller tilfører fugt, hvis det er tørt og uregerligt. Frisøren analyserer jeres individuelle behov og skræddersyr behandlingen, så I kan forlade salonen med et sundere og smukkere hår. I får også en goodiebag fyldt med lækre Kérastase-produkter, så I kan fortsætte hårplejen derhjemme. Derudover vinder to andre læsere en goodiebag med produkter fra Kérastase.
Det kan du vinde:
1. præmien er to Kérastase-behandlinger hos Claus Terkelsen Intercoiffure til en værdi af hver 1.500 kroner og to goodiebags fra Kérastase til hver 1.065 kroner. 2. præmien er en goodiebag fra Kérastase til en værdi af 1.065 kroner. Og 3. præmien er en goodiebag til en værdi af 525 kroner.
For at deltage i konkurrencen skal du svare på nedenstående spørgsmål senest 3. marts.Hvilket land kommer Kérastase fra?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste