3 måneder i autocamper – kom med designer Katrine Binné og familien rundt i Europa

Hej til dig, der læser med. De næste tre måneder kan du rejse med mig og min familie rundt i Europa. Vi bor i autocamper, kører tværs over landegrænser, sover i skoven, besøger storbyer, drikker naturvin og spiser pasta med ketchup. Ambitionen er at få flere naturoplevelser med hjem i kufferten. Og måske lidt keramik fra Italien.

Forfatter: Katrine Binné.

Mit navn er Katrine Binné, jeg er co-founder af børnetøjsuniverset Cosmo 1996 samt mor til Hubert på 3 år og Teddy på 8 måneder. Jeg er gift med Jonas, og til daglig bor vi på Frederiksberg i København, men nu har vi skiftet murstenene ud med fire hjul og kastet os ud i en rejse, der (forhåbentligt) vil give minder for livet.

Jeg indrømmer blankt, jeg er kæmpe nybegynder indenfor camping. Det mest campingagtige jeg nogensinde har gjort, er at sove i telt på Roskilde Festival. Min mand har heldigvis lidt erfaring fra sine barndomsferier – de er bare godt rustne. Derfor føles det også supertrygt at rejse ud med FDM Travel i ryggen – det er via dem, vi låner autocamperen og har hentet inspiration til turen.

Første stop på ruten er München, hvor vi afhenter autocamperen. Derefter kører vi til Østrig, Slovenien, Kroatien og sejler til Italien. Kan vi nå det, drømmer jeg også om at svinge forbi Sydfrankrig og ende i Paris, hvor jeg engang har boet. Der er een bestemt legeplads i Marais, som jeg drømmer om at vise mine drenge.

Vi prøver at tage hensyn til alle behov – fra legepladser til vandreture, mad over bål og jagt efter en god kop kaffe, afslapning på solsenge og vandplask. Og så har jeg en hemmelig mission om at shoppe lokale souvenirs på vejen – naturvin fra Slovenien, broderi fra Kroatien eller strik i Østrig. Jeg kan nok heller ikke komme udenom at besøge nogle af Cosmo 1996’s samarbejdspartnere, når vi rammer Italien – sådan er det at være selvstændig.

Alt dette og mere til vil jeg opdatere om, når jeg hver uge skriver digital dagbog fra turen. Jeg håber, det kan inspirere dig.

Forfatteren samarbejder med FDM Travels, der har sponsoreret autocamperen – læs mere om ferie i autocamper her