3 nye og inspirerende bøger du kan lære noget af

Der findes bøger, som indeholder gode opdigtede historier, og så er der de bøger, som vi kan lære noget af – og det er tre af disse slags bøger, som vi serverer for dig lige her. De er nye, inspirerende og smukke både indeni og udenpå – og så forsyner de dig med masser af læring. God læselyst.

100 års kvindekamp i én bog

Bogen indeholder 20 udvalgte feministiske plakater fra Danmark og udland, der giver et visuelt indblik i, hvordan kvindekampen er blevet kæmpet. Når du bladrer igennem bogens ekstra tykke sider, bliver du præsenteret for plakaterne i kronologisk rækkefølge – heriblandt finder du banneret fra Dansk Kvindesamfund, der blev brugt i forbindelse med valgretsoptoget 5. juni 1915, og du finder også støtteplakaten for de iranske kvinders aktuelle protestbevægelse for kvinders rettigheder. Flotte visuelle oplevelser, masser af stof til eftertanke – og handling.

Blomstrende magi

Poppykalas er kendt for sine smukke værker og installationer i blomster. Nu udgiver Thilde Maria Haukohl Christensen, som er kvinden bag det blomstrende foretagende, sin første bog. Bogen sætter fokus på årstidernes skiften og naturens cyklus. Den er inspirerende, terapeutisk og naturligvis et æstetisk overflødighedshorn.

Sund hud

Anette Kristine Poulsens nye bog Bedre hud med årene gør op med aldersshaming og narrativet om, at huden gradvist bliver ringere med årene og kræver særlige anti-age-produkter. Bogen tilbyder opskriften på en friskere hud ved hjælp af enkle rutiner, der er skabt på baggrund af videnskaben og dokumenterede ingredienser.