Gigi Hadid afslører sine overraskende madvaner
© Wenn.com

6 ting, Gigi Hadid elsker at spise

Og her indgår ret mange madvarer, som nok ikke er at finde i de fleste modellers kostplan

Gigi Hadid er en travl dame med mange jern i ilden, og hun skal både finde tid til catwalkshows, designe tøj for Tommy Hilfiger og hænge ud med kæresten Zayn.

Men selvom hun har et stramt skema, er der alligevel tid til at opdage alle New Yorks bedste spisesteder. Det afslørede supermodellen i et interview med Harper's Bazaar. Gigi Hadid er nemlig rigtig glad for mad – særligt burgere, som hun er så god til at lave, at selv chefkokken Gordon Ramsay har rost hendes kokkeringsevner.

Gigi Hadid har ikke bare én, men hele seks livretter, og du får dem alle sammen her:

1. Røræg, bacon og toast

Gigi Hadid er vild med en god og solid start på dagen og indtager derfor ofte ovenstående kombination – og helst på restauranten The Smile, som ligger tæt på Gigis lejlighed i New York.

2. Baked beans

Efter hun er begyndt at komme sammen med Zayn, som jo bekendt kommer fra England, har hun også fået smag for den engelske morgenmadsfavorit baked beans. De velsmagende bønner er nu ved at blive en fast bestandel af hendes hjemmelavede brunchmenu.

3. Burger

Til frokost er topmodellen vild med en god burger og lever ifølge hende selv efter følgende moto: “Spis sundt for at forblive fit, men spis en burger for dit mentale helbred.”Gigi Hadid indtager oftest sin mentale burgerkur på JG Melon i West Vilage, New York.

4. Rucolasalat

Selvom Gigi elsker burgere, spiser hun oftest en lille rucolasalat fra The Smile. ### 5. Is

Gigi Hadid elsker is fra den amerikanske kæde Emack & Bolios, og isen Grashopper pie er hendes absolutte favorit.### 6. Sushi

Ligesom de fleste andre er én af Gigis livretter sushi, og hun elsker at spise sushi på Bond Street.