© Musik i Lejet

7 koncerter vi glæder os til at opleve på Musik i Lejet

Musik i Lejet har offentliggjort det fulde program for dette års festival, som løber af stablen lige om lidt. Vi har nærstuderet programmet og fundet syv koncerter, som vi glæder os ekstra meget til at opleve.

Endnu en af sommerens helt store festivaler er ved at være klar til tage hul dette års program, og det er selvfølgelig Musik i Lejet, der er tale om – festivalen som holder til ved strandkanten i Tisvilde.

Vi har taget et nærmere kig på det fulde program og udvalgt syv koncerter, som vi glæder os ekstra meget til at se – og lad os lige understrege, at det bestemt ikke var en nem opgave, for der er i sandheden ikke nogle koncerter på programmet, som vi ønsker at gå glip af. Men her får du alligevel et udpluk.

Barselona

Det er vennerne Rud Aslak og Rasmus Theodor, som er talenterne bag bandet, vi kender som Barselona. Siden deres debut tilbage i 2016 har de leveret en håndfuld forskellige udgivelser i form af både mixtapes, singles, ep'er og albums med kendte sange som 'Bankende Hjerter' og 'Fra Wien til Rom'. Nu er Barselona snart klar med et nyt album, som vi fik en smagsprøve på med seneste udgivelse 'Real Love', der fik stor ros og endte som P3's uundgåelige tilbage i maj måned.

Udover en spektakulær og indlevende musikoplevelse ser vi også meget frem til at se, hvad den stilfulde duo har valgt at tage på, når de rammer scenen på Musik i Lejet.

Hvornår: Torsdag klokken 15:00
Hvor: Strandscenen

© Musik i Lejet

Ida Laurberg

Ida Laurbergs karriere startede allerede som 16-årig, da hun gik viralt med den sjælfulde sang 'Puppy Dog Eyes'. Sidenhed har hun haft en opadgående karrierer, som virkelig tog fart i forbindelse med udgivelsen af sangen 'Terrier', der også var starten på et helt nyt kapitel med sange på dansk.

Ida Laurbergs nyeste udgivelse har titlen 'Jeg Ka' Rigtig Godt Li' Dig', og her har hun selskab af Andreas Odbjerg. Vi glæder os til at høre mere fra det unge stortalent og ikke mindst til at opleve hendes smukke vokal live.

Hvornår: Lørdag klokken 16:35
Hvor: Bodega

© Musik i Lejet

Swan Lee

Året var 2001 da Swan Lee bragede ind i danskernes hjerter med debutalbummet 'Enter'. Allerede i 2005 takkede de af efter to succesrige udgivelser og en status som darling på den danske musikscene.

Men nu er trioen tilbage med ny musik, og vi kan ikke vente med at opleve genforeningen af et af 00'ernes absolut mest elskede og betydningsfulde indie-rockbands live på Musik i Lejet.

Hvornår: Fredag klokken 18:05
Hvor: Strandscenen

© Musik i Lejet

Dame Dearest x Emma Sehsted Høgh

Du kender måske bedst Emma Sehested Høeg i rollen som skuespiller, hvor hun de seneste år har gjort sig bemærket både i serieverdenen og på teaterscenen – blandt andet med teateropsætningen 'Farvel til Madonna'.

Men udover at være dygtig skuespiller er Emma Sehested Høeg også beriget med et musikalsk talent, som du kan få fornøjelsen af at opleve, når hun indtager scenen på Musik i Lejet med sit musikalske projekt, Dame Dearest. Vi ser frem til at koncertoplevelse udover det sædvanelige!

Hvornår: Lørdag klokken 19:40
Hvor: Skovscenen

© Musik i Lejet

D1MA

Når man kigger på antallet af hits, er det lidt svært at forstå, at det ikke er mere end et års tid siden, D1MA debuterede på den danske musikscene. Det var sangen 'Drøm Mig Væk', der kickstartede karrieren for det maskerede talent (som i skrivende stund har mere end 20 millioner streams på Spotify) og i dag kan hits som 'Moonlight', 'I Know' og 'Lidt Endnu' tilføjes til listen.

Det bliver en koncertoplevele med høj energi, når det maskerede geni rammer Musik i Lejet med orkanstyrke – og vi glæder os!

Hvornår: Lørdag klokken 22:35
Hvor: Skovscenen

© Musik i Lejet

The Blaze

Hypen omkring The Blaze er ægte, og vi fik første gang øjnene op for den parisiske duo under Louis Vuittons Cruise 2018-show. Her kulminerede stemningen da de elektriske toner fra The Blaze mødte de de smukke omgivelser på Miho Museum i Japan, hvor showet fandt sted. Det var et storslået show, og vi forventer samme wow-følelse, når The Blaze rammer Musik i Lejet med deres cinematiske og melodiske dub-house.

Vi glæder og til et brag af en dansefest.

Hvornår: Torsdag klokken 23:55
Hvor: Strandscenen

© Musik i Lejet

Thor Farlov

Siden Thor Farlov forlod den succesfulde duo Citibois, er det ikke gået stille for sig. Med hjælp fra den ene halvdel af hiphopduoen Ukendt Kunstner – nemlig produceren Jens Ole McCoy – udgav han i 2020 albummet 'Nye Minder', som vi i den grad glæder os til at opleve på dette års Musik i Lejet.

Efter hans optræden går efterårstouren for alvor i gang, hvilket betyder, at du kan opleve Thor Farlov i store dele af Danmark.

Hvornår: Lørdag klokken 01:10
Hvor: Skovscenen

© Musik i Lejet