© Vinoria Lilo

De bedste naturvinbarer i København

Der hersker ingen tvivl om, at naturvin er blevet det nye sort - især i København - men hvor skal du tage hen?

Naturvinbarer i København

Vinbarer er et oplagt sted at mødes med venner eller kæresten til en aften med timer af snak og god vin. Indenfor de seneste år er naturvin blevet mere og mere populært, og nu kan du finde vinbarer, der udelukkende serverer naturvin - især i København.

Vi har samlet en guide over naturvinbarer i Københavns forskellige bydele. Alt fra Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, København & Frederiksberg

Læs med og bliv inspireret til dit næste besøg. Santé!

© Pompette

Pompette: Naturvinbar på Nørrebro

Hos Pompette kan du både nyde et glas naturvin på restauranten eller købe en lækker flaske naturvin med hjem. Det er dog ikke kun naturvin, du kan nyde på denne hyggelige naturvinbar, men også små, lækre deleretter. Ønsker du at nyde et glas naturvin hos pompette, skal du gerne komme i god tid, da stedet er så populært, at der ofte er kø udenfor.

Adresse: Møllegade 3, 2200 København N.
Læs mere her.

© Tine Paludan

Ved Stranden 10: Naturvinbar med udsigt til kanalerne i City

Ved Stranden 10 er nok en af Københavns bedstplacerede naturvinbarer med direkte udsigt til kanalerne og Christiansborg. Der er udeservering om sommeren, hvor du kan sidde helt tæt ved kanalen - på den stille side, så der er meget fredeligt, selvom du sidder midt i Indre by. Her kommer mange efter arbejde og nyder et glas naturvin og et måltid, som du kan få for blot 100 kroner.

Adresse: Ved Stranden 10, 1061 København K.
Læs mere her.

© Vinoria Lilo

Vinoria Lilo: Naturvin og italienske retter i Indre By

'Vin lavet med kærlighed for naturen' er en af de kerneværdier, som restaurant Vinoria Lilo er bygget på. Vinoria Lilo er klart et sted du kan besøge, hvis du er på udkig efter et bredt udvalg af naturvin. Udover naturvine serveres også simple, men lækre italienske retter. Vinoria Lilo er en lille perle, der gør noget ekstra ud af at få gæsterne til at føle sig komfortable – specielt i valget af naturvine. Restauranten sælger også deres vin ud af huset.

Adresse: Pilestræde 52, 1112 København K.
Læs mere her.

© Ancestrale

Ancestrale: Naturvinbar på hippe Vesterbro

Naturvinbaren Ancestrale både byder på naturvin og mad efter økologiske og bæredygtige princeripper. De har et stort udvalg af naturvin, som de kalder 'rene' og 'umanipulerede' vine, men hvis du ikke er naturvin-kender, hjælper de selvfølgelig med at finde den rette til dig: "Vi stræber efter at have noget for nørderne, de indviede, men bestemt også for begynderen".

Adresse: Oehlenschlægersgade 12, 1663 København V.
Læs mere her.

© La Banchina

La Banchina: Naturvinsbar i idylliske naturomgivelser

La Banchina er den oplagte naturvinbar, når solen skinner. Med en beliggenhed praktisk talt på vandet og med egen badebro, er det et perfekt sted at nyde et glas naturvin på en varm sommeraften. Og er det regnvejr, kan du sidde indenfor i deres intime og hyggelige restaurant. Udover naturvin serveres også kage og andre lækkerier. Hop på cyklen og tag den idylliske vej ud til Reshaleøen og besøg La Banchina.

Adresse: Refshalevej 141, 1432 København K.
Læs mere her.