tømmermændsfilm netflix
© Til jackpot os skiller / Limitless / White Chicks / The Perks of Being a Wallflower

De 11 bedste tømmermændsfilm på Netflix

Sæt dig til rette i sengen, og nyd, at du blot skal trykke play. Listen indeholder både hjertevarmere, romantiske komedier og thrillere

1. januar 2018 af Nina Abildgaard & Josefine Klint

Vi har lavet forarbejdet og sammensat en ægte tømmermændsliste til dig, der har en dag på sofaen i vente. Find din favorit mellem alt fra hjertevarme, romantiske komedier til thrillere.

Sæt dig godt til rette, find dine yndlingschips frem, og nyd, at du blot skal trykke play. 

1. The Perks of Being a Wallflower

I dette anmelderroste drama fra 2012 følger vi den unge, introverte fyr Charlie, der både kæmper med en depression, sorgen over sin bedste vens selvmord og mødet med sin første store kærlighed. 

Se den, hvis du vil have en kombinationen af hjertevarme, Emma Watson og en historie om at blive voksen. 

2. Nu eller aldrig 

Carter og Edward har begge kræft og deler hospitalsstue, men de er langt fra klar til at sige farvel til livet – de har nemlig mange ting, de skal nå først. Sammen lægger de en plan, og hurtigt kommer de i gang med at realisere deres drømme.  

Se den, hvis du er klar på et inspirerende og varmt komediedrama, der presser lidt på tårekanalerne. 

3.Til jackpot os skiller 

Cameron Diaz og Ashton Kutcher spiller de to fremmede mennesker, som efter en festlig nat i Las Vegas vågner op i samme seng – og er blevet gift. Problemet bliver kun større, da de finder ud af, at de tilmed har vundet en masse penge.

Se den, hvis du er til humor, underholdning og romantiske komedier.    

4. Limitless 

Thriller fra 2011 med Bradley Cooper i rollen som den unge forfatter Eddie Morra, der lider af en kronisk skriveblokade. En dag får han chancen for at prøve det nye kemiske stof NZT, som giver ham en enestående evne til at fokusere mentalt, men som viser sig at være ret vanedannende. 

Se den, hvis du er til actionthrillere, fantasy og selvfølgelig lækre Bradley Cooper. 

5. White Chicks 

De to brødre og FBI-agenter Kevin og Marcus får en sidste chance for at rette op på fortidens fejltagelser. De bliver udpeget til at beskytte to overklassesøstre og for at løse opgaven bedst muligt, trækker de selv i kjole og paryk – noget, der vender op og ned på livet i The Hamptons.

Se den, hvis du er til fjollede og humoristiske komedier. 

6. Hitch

Alex Hitch (Will Smith) er en professionel dating-doktor i New York, der lærer mænd at give et godt førstehåndsindtryk på dates. Men alt er som bekendt lettere sagt en gjort, for sideløbende med, at Alex hjælper enlige mænd på rette kurs, løber han selv ind i kvinden, der får ham til at ligne et forvirret, forelsket fjols.

Se den, hvis du er til romantiske komedier med masser af humor og smukke Eva Mendes.   

7. Venskab med Fryns

Emma (Natalie Portman) og Adam (Ashton Kutcher) er bollevenner, som har det fint med deres åbne forhold. De vil egentlig ikke være kærester, men følelserne begynder pludselig at vokse sammen og gøre forholdet mudret. 

Se den, hvis du er til komedier, romantik og film, hvor du bare skal slå hovedet helt fra. 

8. Tømmermænd i Vegas

Hvis du døjer med moralske tømmermænd efter en lidt for festlig aften, kan du blive trøstet af at se på nogle, der står i en langt værre situation. Fire venner skal holde en uforglemmelig polterabend i Las Vegas, men ender med at miste både gommen og alle minder om, hvordan han forsvandt. 

Se den, hvis du er til bramfri komik og trænger til at få gang i lattermusklerne. 

9. Single i New York

Den pæne pige Alice (Dakota Johnsen) har det svært, da hun blive single efter et længerevarende forhold. Heldigvis er Alices rebelske veninde Robin (Rebel Wilson) klar til at vise hende alt, hvad New Yorks byliv og datingscene har at byde på. Sammen bevæger de sig ud på en mission, der skal lære Alice at elske sin nye tilværelse som single i New York. 

Se den, hvis du elsker romantiske komedier med masser af girlpower.

10. Bad Boys

En mesterskurk har begået århundredes røveri, og det er nu op til politimakkerne Mike (Will Smith) og Marcus (Martin Lawrence) at skaffe tyvegodset tilbage. Men det er lettere sagt end gjort for makkerparret, der har svært ved at følge reglerne, og ofte efterlader mere kaos og ballade end fred og orden. 

Se den, hvis du er til klassisk action, komik og kiksede one-liners. 

11. The Truman Show

Truman (Jim Carrey) lever et helt normalt liv med hele verden som tilskuere; Hans liv er nemlig et realityshow, som udspiller sig inden for nøje planlagte rammer. Men lige så langsomt begynder glansbilledet at krakelere og sandheden går langsomt op for Truman. 

Se den, hvis du er til gravkammer humor og originale plot.  

Måske er du interesseret i ...

Seneste