Avocado, kombucha og matcha: De mest Instagrammede madtrends i 2016
© Instagram / @byohmatchabar / @goodnessguru / @theorganicboho

De mest Instagrammede madtrends i 2016

Indrøm det nu bare – du har taget mindst 1 billede af en avocadomad! Tag på en trip down food memory lane, når vi præsenterer årets mest fotograferede mad

Vi har allerede set tilbage på 2016’s største skønhedstrends, og nu er turen kommet til årets mest instagrammede madtrends.

Det er ingen hemmelighed, at vi er mange, der elsker at tage billeder af vores mad, for derefter at dele de magiske øjeblikke på Instagram. Hvem jubler ikke af glæde over et billede af en avocadomad?

Instagram-året 2016 har været fyldt med nævneværdige madtrends. Her samler vi op på de mest populære.

Matcha

Matcha er både populært som te og som smagsvariant i alt fra is til flødeboller, og derfor har matchaens meget smukke, grønne farve været at finde på mange-Instagram billeder i år.

Særligt er det billederne fra Matcha-baren Byoh Matcha Bar, som har givet os endnu mere lyst til at hoppe med på den sunde og antioxidantholdige trend.

Avocado

Endnu en grøn favorit og en sikker vinder, når det gælder både smag og smukke billeder, er selvfølgelig vores allesammens favorit: Avocadoen.

Ramen

Ramen er derimod ikke Instagrams smukkeste madtrend, men ikke desto mindre har den japanske ret for alvor indtaget Danmark i 2016.

Gurkemeje

Den orange rod er måske ikke så pæn i sig selv, men dens helsefordele har alligevel været med til at gøre den til en af 2016’s mest instagrammede madvarer.

Her tænker vi selvfølgelig på gurkemeje, som kan bruges til alt fra at forskønne din ansigtshud til at styrke dit immunforsvar.

Kombucha

Den meget specielle og sunde nye helsetrend kombucha er så småt ved at indtage Instagram.

Har du endnu ikke hørt om drikken, som kan kurere både mave og hud, kan du blive meget klogere på den her.

Acai bowl og chia-grød

De to sunde og søde morgenmadsfavoritter må nok være Instagrams smukkeste madtrends.

De kan laves med mange forskellige smagsvarianter, og når det gælder udsmykningen er det kun fantasien, der sætter grænsen som The Organic Boho her beviser. Mums.