© Wenn.com

De største afsløringer i Gisele Bundchens nye bog

Supermodellen har udgivet en bog, hvor hun blandt andet kommer ind på sit ægteskab, sin kost og sin største fortrydelse

Gisele Bundchen behøver ingen introduktion. Supermodellen er en af de mest eftertragtede og bedst betalte i branchen, og nu kan hun også skrive forfatter på cv'et.

Således har Gisele udgivet bogen Lessons, hvor hun fortæller om alt fra kost og livsstil til personlige udfordringer og håndteringen af disse. Bundchen deler også sine tanker om livet som mor, ægteskabet med sportsstjernen Tom Brady og vejen til et mere positivt liv.

Ifølge supermodellen skal den nye udgivelse mest at alt ses som en slags dagbog:

“Det er ikke en bog, der har en begyndelse, en midte og en slutning. Der er ikke kontinuitet og det er slet ikke en biografi. Vi ændrer og udvikler os altid, så bogen blev lavet meget organisk med pludselige indskydelser. Det er derfor, det er mere en dagbog,” forklarer Bundchen til Vogue.

Vi har samlet nogle af de mest spændende punkter fra supermodellens bog.

Bogen Lessons af Gisele Bundchen
© Lessons

Den store fortrydelse

Bundchen skriver i sin bog, at hun følte sig presset til at få foretaget en brystoperation efter at have født to børn, for at tage sig bedst muligt ud. Desværre fortryder supermodellen nu operationen, da hun ikke føler sig tilpas med implantaterne.

Bonus-sønnen

Da Gisele og Tom Brady havde dannet par i to måneder, fortalte han pludselig, at hans ekskæreste var gravid. Det vendte op og ned på deres tilværelse men Bundchen valgte at se familieforøgelsen som en mulighed for personlig udvikling, og i dag er hun meget glad for sin bonus-søn.

Ægteskabet

Supermodellen mødte sin nuværende mand, Tom Brady, på en blind date i 2007. Hun skriver, at de komplimenterer hinanden godt, da han er meget rationel, mens hun er mere emotionel. Derudover afslører Gisele, at det er første gang nogensinde, hun har en partner, som hun rent faktisk stoler på.

Kosten

Gisele kommer også ind på sin kost i Lessons, hvor hun beskriver familiens sunde madplan. Kosten er hovedsageligt plantebaseret med fokus på økologiske og lokaltproducerede råvarer. Sommetider kommer der også lidt kød, fisk eller skaldyr på bordet, og supermodellen afslører desuden, at hun nyder en dessert til sin frokost hver eneste dag.