cph_dox

Du er inviteret, når Kunsthal Charlottenborg forvandles til festivalcentrum

Den internationale filmfestival, CPH.DOX, kan i år fejre 20 års jubilæum, og i den anledning har de indgået et samarbejde med en talentfuld gruppe af to danske arkitekter og en kunstner og designer, som hjælper med at forvandle Kunsthal Charlottenborg til et festivalcentrum.

CPH.DOX er en af verdens største filmfestivaller, hvor en perlerække af storslåede dokumentarfilm hvert år får premiere. I år løber festivallen af stablen fra 15. til 26. marts. – og den bliver ekstra speciel i år, da CPH.DOX kan fejre 20 års jubilæum.

Fra 15. til 26. marts kan du og mange andre danske og internationale gæster få en oplevelse udover det sædvanlige på Kunsthal Charlottenborg, når kunsthallen skal danne rammerne for CPH.DOX. Under festivalen vil kunsthallen fungere som et internationalt festivalcentrum med udstillinger, biografer, brancheaktiviteter og en interaktiv udstilling – det hele sat i scene med smukke møbler og belysning fra tre designerbrands Flos, PLEASE WAIT to be SEATED og &Tradition.

furniture

Rummene i kunsthallen kommer til at fungere som mødested for mange af festivalens gæster – her kan der holdes møder, ses film, du kan deltage i brancheevents eller blot slappe af. Ambitionen bag indretningsprojektet er at udfordre og iscenesætte produkter i særligt koreograferede omgivelser, som giver festivalens gæster en helt speciel oplevelse.

Holdet bag indretningsprojektet er kunstner, Birgitte Due Madsen, samt arkitekterne Anne Dorthe Vester og Lise Birgens Kristensen.

Du er inviteret

Alle er velkomne til at besøge CPH:DOX på Kunsthal Charlottenborg under hele festivalperioden. Programmet for film og events kan findes på cphdox.dk, og her kan du også finde detaljeret information om filmene.