© Julie Nymann & Frida Gregersen

Enter Art Fair: Disse udstillinger kan du opleve helt gratis

Skandinaviens største internationale kunstmesse løber af stablen 24.-27. august. Læs her hvad du kan opleve – helt gratis.

Enter Art Fair fejrer deres 5 års jubilæum, og det hele foregår i den historiske bygning Lokomotivværkstedet, som er placeret i hjertet af København.

Udstillingen byder på samtidskunst fra verdens førende 88 gallerier, som er fra 22 lande og 36 byer. Kunstprogrammet er, siden opstart, kurateret af Irene Campolmi, som har særligt fokus på unge kunstnere og eksperimenterende kunstformer.

Enter Art Fair er et eksperimenterende rum for kunstnerisk udfoldelse og ny teknologi for den Skandinaviske kunstbranche. Temaet for dette års kunstprogram er TIMELAPSE, som vil udfordre vores opfattelse af tid og det rum vi bevæger os i.

Er du så heldig at have en VIP-billet, er der allerede adgang fra torsdag.

© FridaGregersen

Det er muligt at udforske 5 oplevelser, helt gratis. Her er 3 af de udstillinger, vi glæder os til at opleve.

Dette vil vi ikke gå glip af

TALK "Who Cares about Performances?" af Michelangelo Miccolis og Nikima Jagudejav. Det foregår søndag den 27 august fra 12.30 til 13.15.

"Action Man Collects Sweethearts" af Nicolai Risbjerg. Det foregår søndag fra 14.00 til 14.30.

"The Tropes of Pop Music" af Kristoffer Raasted. Det foregår søndag fra 16.00 til 16.30.

Rammen for udstillingerne er både fordelt over indendørs- og udendørsarealer, så der er mulighed for at gå på opdagelse hele dagen – uanset hvad vejret byder på.

Læs mere om programmet, for de gratis oplevelser lige her.

Håndplukket til dig