© Anna Stokland

7 film og serier, du bør have på din fashion bucket list

Listen indholder både stilfulde stjerner, eksklusive indblik i den glamourøse modeverden og selvfølgelig dramatik

12. juli 2018 af Benjamin Native Studio for YouSee
Advertisement

Der findes musthaves til din garderobe, og så findes der mustsees til din skærm. Vi har samlet 7 film og serier, som du bør kaste dig over, og ligesom med din garderobe er der noget til enhver lejlighed. 

Og bare rolig, du har rig mulighed for at se alt på listen med Bland Selv fra YouSee. Her kan du nemlig shoppe rundt blandt tv-kanaler og streamingtjenester, ligesom når du shopper i butikker. 

Læs mere om Bland Selv her, og find ud af, hvor meget du kan spare.

Dawsons Creek

Dawsons Creek er en god og efterhånden gammel serieklassiker, som er værd at gense netop i disse dage, hvor 90’er ses overalt i modebilledet. Tænk, du kan faktisk ende med at blive inspireret af de unge skuespilleres stil, selvom serien var på sit højeste i slut 90’erne. Følg med i serien på TV 2 Zulu.

La La Land

Musicalen La La Land bør også være på din bucket list. Selvom den ikke skildrer hverken et fashionabelt miljø eller portrætterer et designikon, er den prisvindende musical et originalt indspark til dig, der sætter pris på en filmisk æstetik. Find filmen på Viasat Film inkl Viaplay.

© Viasat Film inkl. Viaplay

Pose

Kan du ikke få nok af New York, skal du også et smut forbi HBO Nordic. Her skal du kaste dig over den nye serie kaldet Pose, som handler om de forskellige kultur- og samfundstyper i 1980'ernes New York, blandt andet den famøse “ballroom”-kultur, begyndelsen på den luksuriøse yuppie-livsstil samt den litterære undergrundsscene i downtown New York.

© HBO NORDIC

Keeping up with the Kardashians

På TV3 kan du være vidne til, at den glamourøse verden bestemt også være præget af drama og intriger. Og hvis du ikke allerede er blevet afhængig, så bliver du det måske, når The Kardashians slår dørerne op til deres liv. Her kan du følge hverdagen hos en af verdens mest berømte familier, og det er en hverdag, som de færreste kan matche.  

Dior and I

Elsker du dokumentarer og modeikoner, må du ikke snyde dig selv for Dior and I. Her får du et enestående indblik i, hvad der foregår behind the scenes i forbindelse med skabelsen af modehusets berømte Haute Couture-kollektion. Du kan finde filmen på C More, som du kan vælge med Bland Selv. 

© C More

Say Yes To The Dress

Selvom Say Yes To The Dress handler mere om almindelige kvinder end it-girls og modeller, så er det værd at kigge med, når de spændte brude skal finde den helt rigtige drømmebrudekjole. Og i den amerikanske udgave på TLC, kan du både opleve drama og fra tid til anden nogle seriøse kjolebudgetter.

Sweetbitter

Her spiller den upcoming og stilfulde Ella Purnell hovedrollen, og det er svært ikke at blive helt forelsket i serien Sweetbitter, der er baseret på Bestseller-romanen af samme navn. Serien, du kan finde på C More, handler om den 21-årige Tess, der flytter til New York, og på trods af manglende erfaring får arbejde i en af de fineste restauranter i New York. Herfra får hun blandt andet adgang til byens eksklusive festmiljø med alt, hvad der hører til.

© C More

Design din egen tv- og streamingpakke

Kan du ikke få nok af modeprogrammer og serier, så er der meget mere at hente, hvis du vælger at udforske Bland Selv fra YouSee. Her kan du nemlig skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester ud løbende, så du kan bingewatche, lige hvad du har lyst til. 

Med Bland Selv kan du blandt andet få adgang til HBO Nordic, Viasat Film inklusiv Viaplay og C More i din tv-pakke, uden det koster ekstra. 

Pssst... der er også lidt penge at spare med Bland Selv-pakken. Faktisk op til 61% på dine streamingtjenester, fordi du kan samle det hele i ét abonnement. Måske er du interesseret i ...

Seneste