© Josephine Owe

Se 'Skam'-stjernen Ulrikke Falch i ny ungdomsserie

Elskede du også 'Skam'? Så må du ikke gå glip af denne nye serie, der kan streames allerede nu.

Da den norske serie Skam havde sin storhedstid i årene 2015-2017, sad store dele af Danmark fængslet til skærmen for at finde ud af den nyeste udvikling i fortællingen om Nora, Vilde, Sana, Eva og alle de andre på Nissen gymnasium.

Savnet til den norske serie-succes har siden været stort – men nu er der heldigvis godt nyt til alle Skam-elskere. Skuespilleren Ulrikke Falch, der står bag karakteren Vilde, spiller nemlig hovedrollen i en helt ny serie, som netop har haft premiere på streamingtjenesten Discovery+.

I serien, der har titlen Droppet, følger vi 24-årige Line (Ulrikke Falch), som netop er blevet droppet af sin kæreste Julia – og hendes verden er som konsekvens brast sammen. For at komme sig over kærestesorgerne får hun hjælp af sin bedste veninde Elin (Clara Henry), som opretter en datingprofil i Lines navn og formaner hende om at gå på én ny date om ugen i de kommende to måneder. En plan, som Line – mere eller mindre modvilligt – går med til.

Serien, der befinder sig inden for dramagenren, dykker ned i alle de følelser, det indebærer at komme sig over sin eks, og i generation Z's syn på dating og forhold.

Droppet kan ses på Discovery+ fra mandag 17. januar.