Serier: De bedste serier på HBO Max

Komedieserier, dramaserier og romantiske serier. Vi er helt vilde med serier, og på streamingtjenesten HBO Max kan du finde et utal af underholdning inden for alle genrer. Nedenfor guider vi til de bedste serier på HBO Max, som du bare må se.

Serier_HBO_MAX_TEASER

Samantha og Carrie i den ikoniske serie Sex and the City, som kan ses på HBO MAX

Uanset om du er på udkig efter en sjov serie, der giver anledning til masser af grin, eller måske en god thrillerserie eller dramaserie, der får pulsen til at stige, er der masser af god underholdning at hente på streamingtjenesten HBO Max.

Vi har tidligere guidet til de bedste serier og bedste film på Netflix og de 20 bedste film på Filmstriben, men har du allerede været igennem listerne, kan du med garanti finde masser af inspiration til din næste filmaften her.

Vi har delt serierne op i følgende kategorier:

De bedste dramaserier på HBO Max

HBO Max's speciale er uden tvivl dramaserier, og vi har fundet nogle af de bedste serier frem til dig, som du godt kan føje til din must see-liste.

De bedste komedieserier på HBO Max

Er du vild med romantiske komedier, der får sommerfuglene til at blafre i maven, eller har du allerede trevlet alle Netflix' sjoveste serier igennem? Vi guider her til de sjoveste og mest romantiske komedieserier på HBO Max, så du kan finde ny inspiration til din næste filmaften.

De bedste thrillerserier og krimiserier på HBO Max

Kan du godt lide uhyggelige historier, og sluger du true crime-podcasts og true crime-dokumentarer råt? Så vil du med garanti kunne lide en af disse uhyggelige thrillerserier på HBO Max, der også er hjemstedet for de bedste krimiserier.