I May Destroy You på HBO Nordic
© HBO

Serier: De bedste serier på HBO Max

Dramaserier, komedieserier og romantiske serier. Vi kan ikke få nok af serier, og på streamingtjenesten HBO Max kan du finde timevis af god underholdning inden for alle genrer. Vi guider her til de bedste serier på HBO, som du ikke må gå glip af.

Uanset om du er på udkig efter en sjov serie, der giver anledning til masser af grin, eller måske en god thrillerserie eller dramaserie, der får pulsen til at stige, er der masser af god underholdning at hente på streamingtjenesten HBO Max.

Vi har tidligere guidet til de bedste serier og bedste film på Netflix og de 20 bedste film på Filmstriben, men har du allerede været igennem listerne, kan du med garanti finde masser af inspiration til din næste filmaften her.

Vi har delt serierne op i følgende kategorier:

De bedste dramaserier på HBO

HBO's speciale er uden tvivl dramaserier, og vi har fundet nogle af de bedste serier frem til dig, som du godt kan føje til din must see-liste.

Håndplukket til dig

De bedste komedieserier på HBO

Er du vild med romantiske komedier, der får sommerfuglene til at blafre i maven, eller har du allerede trevlet alle Netflix' sjoveste serier igennem? Vi guider her til de sjoveste og mest romantiske komedieserier på HBO, så du kan finde ny inspiration til din næste filmaften.

Håndplukket til dig

De bedste thrillerserier og krimiserier på HBO

Kan du godt lide uhyggelige historier, og sluger du true crime-podcasts og true crime-dokumentarer råt? Så vil du med garanti kunne lide en af disse uhyggelige thrillerserier på HBO.