© Peter Kirkegaard

Heartland Festival: Det glæder vi os allermest til at opleve

...udover hovednavne som MØ, Nik & Jay, Sting, The Minds of 99 og Nick Cave.

Igen i år forvandles Egeskov Slot til et samlingssted for storslåede musikoplevelser, spændende samtidskunst, inspirerende foredrag og kompromisløse madoplevelser når Heartland Festival løber af stablen fra i morgen.

Vi har kigget det storslåede program igennem og fundet seks oplevelser, som du måske ikke ved, du bør glæde dig til – endnu.

© Simon Roldsgaard

Koncert med Pil

Eksistentielle emner svøbt i opløftende og legende melodier, poetiske tekster og en smuk sangstemme – det er kernen i Pils vedkommende popmusik.

Pil har haft en flyvende karriere siden den for alvor blev skudt i gang tilbage i 2021, hvor hun vandt KarriereKanonen. Sidenhen har hun haft flere radiohits – heriblandt 'Omvendt' (feat. Andreas Odbjerg), 'Gulvet 22' (feat. Burhan G) og ikke mindst 'Nattely' – og i maj 2022 udgav hun sit første album.

Vi glæder os til en stemningsfuld og nærværende koncert med dans til Pils poptoner.

Hvornår:
Lørdag 10. juni klokken 18:30

© Agnete Schlichtkrull

'Det Sidste Måltid' med Stéphanie Surrugue & Lærke Kløvedal

Hvis du ikke er bekendt med podcasten, 'Det Sidste Måltid', så er det hermed en stor anbefaling fra os til dig. Hver uge inviterer vært, Lærke Kløvedal, en ny gæst til bords og starter samtalen ud med et noget morbidt spørgsmål: Hvad skal der stå i din nekrolog?

På Heartland Festival er det Stéphanie Surrugue, der er gæsten, som skal svare på dette spørgsmål – og det kan kun blive interessant. Sammen skriver de nekrologen og taler om det liv, som gæsten har levet.

Hvornår:
Torsdag 8. juli klokken 18:00

© Cory Smith

Food Session med Rosio Sanchez

Hvor ofte får du lige muligheden for at prøve kræfter med det mexicanske køkken i selskab med den ukronede taco-dronning, Rosio Sanchez? Ikke så tit og derfor skal du gribe chancen til dette års Heartland Festival.

Rosio Sanchez har tidligere arbejdet som dessertkok på to Michellin-restauranter: WD-50 i New York og noma i København. I marts 2015 besluttede hun sig for at forfølge sin drøm om at skabe sit eget sted, der i dag er blevet til det prisvindende taqueria-koncept, Hija de Sanchez, som har flere lokationer i København.

Hvornår:
Lørdag 10. juni klokken 16:30

© Anders Overgaard & Stine Heilmann

Talk med Margrethe Vestager og Thomas Vinterberg

Det kan næsten kun blive til en interessant oplevelse, når man sætter ledende næstformand i EU-kommissionen, Margrethe Vestager, og Oscar-vindende filminstruktør og manuskriptforfatter, Thomas Vinterberg, sammen til en reflekterende samtale om fællesskabets betydning, styrker og skyggesider. Vi glæder os i hvert fald!

Hvornår:
Fredag 9. juni klokken 13:45

© Nadia Von Rikka

Dame Dearest x Emma Sehested Høeg

Du kender måske bedst Emma Sehested Høeg i rollen som skuespiller, hvor hun de seneste år har gjort sig bemærket både i serieverdenen og på teaterscenen – blandt andet med teateropsætningen 'Farvel til Madonna' som du forresten også kan opleve på Heartland Festival.

Men udover at være dygtig skuespiller er Emma Sehested Høeg også beriget med et musikalsk talent, som du kan få fornøjelsen af at opleve, når hun indtager Diorama-scenen med sit musikalske projekt, Dame Dearest – det bliver en koncertoplevelse udover det sædvanelige!

Hvornår:
Fredag 9. juni klokken 20:45

Koncert med Fatboy Slim

Vi tør næsten godt garantere, at du ikke vil være i stand til at stå stille, hvis du deltager i koncerten med den legendariske Fatboy Slim aka. Norman Quentin Cook. Han er en af de artister, som var med til at popularisere big beat-genren i løbet af 1990'erne, og det gjorde han blandt andet med hits såsom 'The Rockafeller Shank' og 'Praise You'.

Det ikoniske musik-magasin, Q Magazine, udråbte Fatboy Slim som en af de artister, du absolut skal opleve, inden du forlader denne verden – og nu har du muligheden!

Hvornår:
Fredag 9. juni klokken 23:45