© FindersKeepers

Nu kan du igen besøge dette populære secondhand- og designmarked

Solen skinner, og foråret banker på døren – og det betyder, at de hyggelige markeder igen er klar til at byde dig velkommen. Vi glæder os især til dette, som du ikke må misse i weekenden.

Kan du heller ikke få nok af lækre secondhandfund, og er du vild med design? Så er heldet med dig, for designmarkedet FindersKeepers vender endelig tilbage denne weekend.

Efter to års pause vil FindersKeepers igen fylde Øksnehallens lokaler, som vil blive proppet med kreative kunsthåndværkere og designere, der sælger ud af deres unikke produkter. På listen finder du blandt andet Bettunika, Amanda Bugge, Tour-Lava, Clay By Bond og Studio Soriano, og du vil finde en bred vifte af produkter inden for kategorierne møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker og kreativ botanik.

Secondhand-shopping

FindersKeepers har til dette marked helt eksklusivt åbnet op for et secondhand-område, hvor du blandt andet får mulighed for at shoppe secondhand fra Marie Jedig, Casey Larkin, Mette Dalgaard, Lotta Lavanti og mange flere.

FindersKeepers kan besøges i Øksnehallen på Halmtorvet 11, 1711 København V lørdag 5. marts og søndag 6. marts klokken 11-17. En dagsbillet koster 50 kroner, mens en weekendbillet, som giver adgang til begge dage, koster 70 kroner. Billetter kan købes her.