© CPHFW / Acielle Tanbetova

Podimo: Nye tal afslører hed sommertendens blandt danskerne

Når sommerferien står for døren er det ikke kun mængden af afslapning, drinks og soldage ved stranden, der bliver skuret op for. Nye tal fra Podimo viser nemlig også, at vi skurer op for mængden af lydunderholdning, og der er især tre kategorier, som er ekstra populære blandt danskerne – heriblandt en hed én af slagsen. Læs med herunder og få inspiration til sommerens lydunderholdning.

Underholdning

Sammenligner man antallet af danskernes søgning på kategorien 'underholdning' i sommermånederne med resten af året, så er forskellen markant: En stigning på ikke mindre end 86%. Og det vidner om, at vi gerne vil lytte til underholdning, som kan sætte gang i et godt grin, mens vi ligger på strandsengen.

Her får du tre lydanbefalinger under kategorien underholdning, som kan træne dine lattermuskler.

True Crime

True crime-kategorien er generelt super populær hos danskerne hele året rundt, men i sommerperioden er kursen ekstra høj med en stigning på 51%. Tal fra Podimo viser derudover også, at det er de sene aften- og nattetimer, at danskerne foretrækker at lytter til den uhyggelige lydunderholdning – helt specifikt i tidsrummet mellem klokken 22.00 og 04.00.

Her får du tre lydanbefalinger under kategorien true crime, som du kan lytte til efter solnedgangen.

Erotik

It's getting hot in here når sommeren rammer det danske land – både når man kigger på termometeret og på danskernes interesse for forførende lytteoplevelser. Sommerens helt store hit er nemlig podcasts og lydbøger under kategorien erotik. I juli og august stiger antallet af søgninger med mere end det dobbelte sammenlignet med resten af året – 161% for at være helt præcis.

Her får du tre lydanbefalinger under kategorien erotik – pas på du ikke rødmer, når du lytter til dem.