Spist lokalt på lille perle
100 procent lokale produkter udvalgt for sæsonen og omsat til catalonske specialiteter som fyldte squash, hvidløgsfriterede svampe, torskeceviche, stegte asparges og hjemmebagt brød fyldt med frisk ost og kød. Det tilsat fornuftige priser og en utroligt hjælpsom betjening finder du hos den lille perle af en restaurant Atelier Pan & Cook, som ligger i det farverige kvarter El Poble-sec, der de seneste år har ændret ry fra halvsnusket værtshusområde til at være et af de lokales foretrukne områder at gå ud.
Carrer De La Font Honrada 3
Start dagen med mandelcroissanter
Løbere på vej hjem fra morgenturen, børnefamilier på vej på en af de mange legepladser og jakkesæt på vej på arbejde flokkes foran den lille bager La Fabrique i området El Poble-sec. Alle vil have fingre i det friskbagte brød og ikke mindst de berømte mandelcroissanter, der har den helt perfekte kombination af sprød/blød og er fyldt med marcipanremonce.
La Fabrique, Carrer De Radas 35