Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Start din næste nattetur gennem København hos Pistoler & Coke. Vi garanterer gode drinks. © costume.dk

Her er sommerens hotspots i Danmark

Oplev Danmarks cooleste steder i sommer­varmen. Lyt til lounge­ i Odense, Spis budgetvenlig middag i København, og gå på vintagejagt i Vestjylland

Musikevents

Spisesteder
Sidder du og er halvbitter over, at du ikke skal til Rom denne sommer, så fortvivl ikke. Scarpetta i København, som er den nyeste restaurant fra Cofoco-teamet, serverer fantastisk italiensk mad. Menukortet er spækket med retter fra 50 til 100 kroner, og du behøver ikke begrænse dig, for retterne har forretsstørrelse, så du (stort set) kan smage det hele. Spis dig igennem ravioli, linguini og risotto, og slut af med en sød og blød omgang tiramisu.
Scarpetta, Rantzausgade 7, Kbh. N, Cofoco.dk

Gør også ganen glad hos:
På den nyåbnede Kødbyens Fiskebar i København kan du få stillet din fiskesult. Bestil østers i raw-baren, eller vælg mellem tre slags fisk og hummer til din hovedret fra 100 kroner. Og er du vegetar eller meatlover, er der også noget for dig. Det er der også på nye Yggdrasil i Århus. En overflod af lækre klassiske retter med et elegant twist som stegt helleflynder på spelt-risotto med hummercreme til 168 kroner.
Kødbyens Fiskebar, Flæsketorvet 100, Kbh. K, Fiskebaren.dk
Yggdrasil, Klosterport 2, Århus C, Cafeyggdrasil.dk