© @lineamaria

Personlige insidertips fra livet i en beboelsesvan i Portugal

Linea Maria Aaberg elsker at rejse og opleve verden. I skrivende stund har hun parkeret sin beboelsesvan i en lille by ved navn Ericeira i Portugal. Hver morgen, når hun vågner i bilen, bliver hendes sanser stimuleret af lyden af havbrus, fugle, solen der rammer ansigtet, duften af friske blomster og smagen af kaffe fra hendes udendørs køkken.

© @lineamaria

"Det bedste måltid jeg har spist på Ericeira indtil videre er mit første hjemmelavede måltid i min van. Jeg havde kørt i 32 timer fra Danmark og drømte om noget frisk og lækkert, som ikke var motorvejsmad. Jeg kørte derfor på det lokale marked, og købte en masse lækre grøntsager. Så kørte jeg ud på en mark tæt på havet, og lavede en lækker quinoa salat til mig selv på mit lille udendørs køkken. For mig er dette mit bedste måltid, fordi måltidet skabte tre store forskellige følelser i min krop: Stolthed, frihed og mæthed."

"Mit råd til andre der besøger byen er: Gå på opdagelse, følg de mange gamle gader og se de små, lokale huse. Der er altid mange fine detaljer og skønne øjeblikke at fange. Derudover skal du tage ordentlig fodtøj med, og nyde de flotte gåture langs kysten."

© @lineamaria

"Jeg drikker som regel altid kaffe på mit lille udendørs køkken, men hvis jeg ikke gør det, så er den bedste kaffe på The Capsule Cafe."

"Det smukkeste sted på Ericeira at spise frokost er på Balagan! Smuk og stilrent interiør. Lækker mellemøstlig inspireret frokost i solen mens du sidder fem meter fra havet. Eller en lille vegansk food truck, der ligger fem minutter udenfor byen. Her nød jeg de bedste cauliflowerwings og en frisk lemonade med havudsigt sammen med min gode ven – stedet hedder Indie Project."

© @lineamaria

"Et lille stykke udenfor byen er der et kæmpe marked med alle de grønsager og frugter, du kan drømme om. Jeg elsker at tage derned i weekenderne og handle ind til ugens løb. Det hedder Luis Carlos Alves. Derudover er der også et lille bio-marked med en masse lækre veganske produkter, der ligger i midten af Ericeira og hedder Be u."

"Jeg har min lille duft-diffuser i min van, som jeg bruger hver morgen og aften. Jeg bruger den både til at stimulere sanserne, men også til at bibeholde den gode duft i bilen. Jeg bruger pebermynteolie om morgenen, der virker opkvikkende, og lavendel om aften, der skaber en rolig stemning.”

© @lineamaria