© PRIVAT

Timeout ved poolen

På en af de mest trafikkerede gader i København, ligger en lille oase i form af Guldsmeden Manon les Suites, hvor man hver søndag kan booke hotellets Sunday Lounge, der virkelig kan få en stresset sjæl ned i gear.

For et par år siden besøgte denne skribent Guldsmedens hotel, Chapung, udenfor Ubud på Bali og tilbragte en luksusdag ved poolen (billedet herover). Jeg boede ikke på hotellet, men skulle selvfølgelig se det anmelderroste, danske hotel, når nu jeg var på Bali.

Nu kan du få (næsten) samme oplevelse midt i København, da Guldsmeden Manon les Suites har åbnet for, at man kan booke en dag ved den indendørs pool, der er inspireret af junglepoolen på Bali. Og ligesom på Bali behøver du ikke være gæst på hotellet.

Hver søndag kl. 12-17 byder hotellet på Sunday Lounge, som starter kl. 12 med brunchbuffet i den asiatisk-inspirerede rooftop restaurant, Chapung, der netop er åbnet. Herefter kan du nyde et par afslappende timer ved junglepoolen og prøve en omgang aromatisk saunagus på tagterrassen.

Hotellet stiller kimono, badetøfler og håndklæder til rådighed, så du skal blot medtage god appetit og badetøj.

Opholdet koster 795 kr. per person og kan bookes her.