Verdens 10 bedste butikker

Her er de

Designertøj i absolut verdensklasse, sæsonens ultimative accessories og vandbar i kælderen. Der er butiker, du bare må besøge. Her er de:

 
Milano:

10 Corso Como
I Milano ligger en af verdens mest trendsættende butikker, 10 Corso Como. Lanvin, Prada, Marni, Comme des Garcons, Azzedine Alaïa og Balenciaga er bare et lille udvalg af butikkens mærker. 10 Corso Como har altid det helt rigtige på bøjlerne. Og derudover: interiør- og skønhedsprodukter, et galleri, en boghandel og en gårdhave med stole til trætte shoppeben.
10 Corso Como, 10 Corso Como, Milano, tlf. +39 2290 02674, www.10corsocomo.com 

 
New York: 

Barneys Co-op
Stormagasinet Barneys har udvidet med ti Barneys Co-op butikker over hele USA, og den bedste ligger i Soho, New York. Her tages kun helt trendsættende mærker ind som 3.1 Phillip Lim, Marc by Marc Jacobs, Splendid og Ella Moss. Barneys Co-op har sko fra Moschino Cheap & Chic og tasker fra Mayle.
­­­­Barneys Co-op, 116 Wooster Street, tlf. +1 212 965 9964, www.barneys.com

Jeffrey
Hos Jeffrey i New York finder du en særdeles velassorteret skoafdeling med sko fra Manolo Blahnik, Jimmy Choo og Christian Louboutin. Jeffrey har også et sublimt udvalg af tøj fra Proenza Schouler, Zac Posen, Dsquared og Libertine, så du kan få et overblik over sæsonens bedste tendenser.
Jeffrey, 449 West, 14th Street, tlf. +1 212 206 1272, www.jeffreynewyork.com  

 
Paris: 

Colette
Er du i Paris, kommer du ikke udenom Colette. Lige nu finder du trendsættende mærker som Comme des Garcons, Burberry Prorsum og de amerikanske designere Tess Giberson og Jasmine Shokrian på bøjlerne. Her er også accessories fra Prada og Marc Jacobs. Colette er i tre etager og inddelt i forskellige sektioner med smykker, skønhed og tøj. Er du ved at dehydrere på din shoppetur, har Colette en vandbar i kælderen samt en restaurant.
Colette, 213, Rue Saint-Honoré, tlf. +33 0155 3533 90, www.colette.fr 

Kabuki
Har du bestemt dig for at investere i nye sko, finder du et af Paris' bedste udvalg i Kabuki. Her er så mange sko, at du næsten ikke tror dine egne øjne. Ét er nemlig dem, du ser udstillet, noget andet er dem, der dukker op, når udstillingsbordenes skuffer trækkes ud. Her er sko fra Prada, Miu Miu, Marc by Marc Jacobs og Chloé. På førstesalen kan du sukke over tøj fra de samme mærker som butikkens skoudvalg samt Balenciaga og Missoni.
Kabuki, 25 Rue Étienne Marcel, tlf. +33 1423 3556 5. 

 
London:

Browns
At gå i Browns kan sammenlignes med at træde ind i et modemagasin. Her finder du nemlig alle sæsones musthaves. I kælderen hænger størstedelen af Diane von Furstenberg og Puccis kollektion. I stueetagen finder du Marni, Missoni, Balenciaga, Bottega Veneta, Dries Van Noten og Christian Louboutin. På den anden side af vejen ligger den yngre Browns Focus, som åbnede i 1997. Her finder du blandt andet 3.1 Phillip Lim, Erotokritos Tocca og jeans fra Superfine.
Browns, 23-27 South Molton Street,
tlf. +44 2075 1400 16, www.browns-fashion.com 

Matches
Både Kate Moss og Sienna Miller shopper i Matches, som er en af Londons bedste butikker. Her finder du et stort udvalg af tøj fra sæsonens bedste kollektioner fra blandt andet Chloé, Matthew Williamson, Dolce & Gabbana og Missoni i to af butikkens tre rum. Det sidste rum består af hylde efter hylde med sko og tasker fra Prada, Lanvin, Bottega Veneta og den engelske designer Georgina Goodman. Har du penge nok, bliver du serviceret i Matches VIP-afdeling i kælderen, hvor der er bar og bibliotek.
Matches, 60-64 Ledbury Road, tlf. +44 2072 2102 55, www.matchesfashion.com 

 
Antwerpen:

Verso
Verso er en imponerende butik med tøj fra Alexander McQueen, Costume Nationale, Red Valentino og Versace samt accessories fra Luella og Fendi. Verso fornægter ikke Antwerpens status som designerby og har derfor et godt udvalg af belgiske designere som Ann Demeulemeester og Dirk Bikkembergs. Afslut din shopping med en kop kaffe i den smukke Verso Café, hvor du kan sidde under det smukt buede loft og kramme dine poser.
Verso, Lange Gasthuitsstraat 9-11, tlf. +32 3226 9292, www.verso.be 

 
Berlin:

Departmentstore Quartier 206
Besøg Departmentstore Quartier 206 i Berlin, hvor første stop på første etage er skoloungen med divan, tykke tæpper og sko fra Manolo Blahnik og Jimmy Choo. Dernæst kommer tøjafdelingen, hvor Marc Jacobs og Matthew Williamson hænger side om side med tyske Strenesse og danske Noir. Stueetagen er et slaraffenland af skønhedsmærker. La Prairie, Kiehls...
Departmentstore Quartier 206,
Friedrichstrasse 71, tlf. +49 3020 9462 40, www.departmentstore-quartier206.com 

 
Stockholm:

Nathalie Schuterman
Nathalie Schuterman forstår at vælge tidens allermest trendsættende designere. Burberry Prorsum, Prada, Marc Jacobs, Chloé, Lanvin, Balenciaga, Bottega Veneta, Michael Kors og Lucien Pellat-Finet er bare et lille udpluk af butikkens designere. Den stilrene, hvide butik blev udvidet for to år siden, så der nu er plads til endnu flere mærker som sko fra Jimmy Choo og butikkens nyeste skomærke, Christian Louboutin.
Nathalie Schuterman, Birger Jarlsgatan 5, tlf. +46 6116 201, www.nathalieschuterman.se 

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...