© Anna Stokland

Sådan får du restaurantmad til 20 kroner

Kæmper du med at lave sund og nærende mad på et stramt budget? Med denne app kan du få lækker mad med et enkelt klik og samtidig reducere madspild

Hvis du har svært ved at finde på kreative retter, lever på et stramt budget, eller blot ikke orker at svede over kødgryderne, er denne app svaret på dine bønner.

Too Good To Go er en app, der gør det muligt at købe billige måltider, og samtidig hjælpe med at reducere madspild.

Konceptet er enkelt: Lokale restauranter, caféer, dagligvarebutikker og bagere sætter måltider og mad til salg, der ellers ville være endt i skraldespanden, fordi det ikke må sælges dagen derpå. Måltiderne sælges via app'en, hvor du kan reservere en portion, og derefter afhente den ved restaurantens lukketid. Er du til vegansk, sushi eller greasy fastfood? Download appen og spis dig mæt.

Too Good To Go er enormt populært, hvilket sikrer et stort udvalg, så du med garanti altid kan finde noget, der falder i din smag.

app madspild
© Too Good To Go

Too Good To Go har siden lanceringen i 2015 reddet over 1,6 millioner måltider fra skraldespanden, hvilket svarer til 3.202 ton reduceret CO2. Du redder altså ikke bare dit budget og rumlende mave, du hjælper samtidig med at reducere et af nutidens største miljømæssige problemer.

Hvis du gerne vil prøve konceptet selv, kan du hente app’en gratis på Toogoodtogo.dk.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF