© Josephine Utoft

Se spoken word optræden fra Costumes podcast

I det nyeste afsnit af vores podcast, Mit bedste råd, har vi besøg af forfatteren Naiha Khiljee, der allerede inden sin debut gjorde sig bemærket som spoken word-artist. Se den vilde optræden her.

Med digtsamlingen Kære søster har psykolog og forfatter Naiha Khiljee skabt et litterært billede af samfundsaktuelle emner som præstationskultur, feminisme og forskelsbehandling. Men digtsamlingen er ikke lavet til kun at blive læst. For med sin fortid som spoken word-artist er det for Naiha en essentiel del af hendes værk, at teksterne også opleves live.

I det nyeste afsnit af vores podcast, Mit bedste råd, besøgte Naiha os til en snak om det allerbedste råd, hun vil give videre: Bliv venner med din sårbarhed. For Naihas tilfælde kræver det blandt andet et opgør med forestillingen at gøre alting perfekt. I den forbindelse bad vi Naiha om at fremføre et af sine digte. En oplevelse, der var så intens og interessant, at vi ikke har kunne få armene ned igen. Se hendes spoken word-optræden 12-talspige/hustler herunder.

For at opleve flere af Naiha Khiljees aktuelle og rammende digte, er Kære søster netop udkommet som lydbog - selvfølgelig (og heldigvis) indtalt af Naiha selv.

Lyt til Mit bedst råd på Apple Podcasts, på Podimo eller på Google Play. Husk at abonnere, så du altid får besked, når der lander nye afsnit.