© Unsplash // Amanda Vick

Seks erotiske anbefalinger til en hot sommer

Når varmen sniger sig ind på det danske land er erotikken en dominerende faktor – i hvert fald når det kommer til læsning og lytning. Her får du seks boganbefalinger, som gør dig varm indeni.

Håndbogen

Håndbogen af Julie Ralund indeholder 21 fortællinger om onani – fortalt af 21 forskellige kvinder i alderen 18 til 83 år. Det er åbent, det er detaljeret, og det er virkelig underholdende. Historierne tager dig med helt ind i fortællernes tanker, og de giver dig et indblik i, hvordan de har sex med sig selv, samt hvad det har af betydning for dem.

Udover de 21 fortællinger indeholder bogen også masser af relevant viden i form af tips og tricks, fun facts og guides til blandt andet vejrtrækning og bækkenbundsøvelser.

S3X 2

S3X 2 er en samling af 12 erotiske noveller skrevet af 12 forskellige bidragsydere, som inkluderer etablerede forfattere og kunstnere samt skribenter – heriblandt Glenn Bech. Fortællingerne indeholder rigelige mængder af intimitet og nærvær, og vi tør godt garantere, at du får svært ved at stoppe, når du først er gået i gang med læsningen.

Bogen er udgivet af forlaget People's i samarbejde med sexshoppen Peech, og den er et sandt bevis på at den erotiske litteraturgenre er rummelig.

10 Ting Du Ikke Tør

Emma Lind (aka. Ulla Hinge Thomsen) er forfatteren bag denne erotiske roman, som du kan lytte til eller læse som e-bog. Her møder du to veninder i 30'erne, der ønsker det bedste for hinanden.

10 Ting Du Ikke Tør er en roman om at udvide sine grænser, at lytte til sin krop og om at udforske et hidtil unkendt, kinky København – og den er baseret på en grundig omgang research. Forfatteren har nemlig selv været ude og undersøge de erotiske miljøer i København.

Hvis Sandheden Skal Frem

Vi er måske mere ovre i den romantiske genre her, men du kan bestemt også finde erotiske og tirrende passager i denne roman, som er skrevet af Sara Ejersbo.

I romanen møder du Rebecca Hartling, som netop er hjemvendt til København efter fire år i Singapore. Hun har styr på jobbet, kæresten og fremtiden, og hun har glemt alt om Victor Kallesen, som var årsagen til, at hun rejste til Singapore – men Victor har ikke glemt hende. Og nu er det store spørgsmål: Kan Rebecca glemme ham...igen?

Smerteligt Begær

Smerteligt Begær er en lydbog der indeholder en lang række af erotiske noveller, som tidligere har været bragt i Cupido – et magasin som hver måned siden 1984 har udgivet historier og artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse.

Novellerne er skrevet af læserne, og de forstår at tage hverdags sexliv under kyndig behandling, når de leverer historier fyldt med glæde legesyghed og nydelse. Og vi har blot én ting at sige til dig før du påbegynder lytningen: Pas på du ikke rødmer.

Sexus

Sexus er første bind i Henry Millers selvbiografiske trilogi, som er baseret på hans eget kærligheds- og sexliv efter han forelsker sig i den mystiske danserinde, Mona. Forelskelsen i Mona fører blandt andet til, at han forlader sin første kone, Maude – men ikke uden komplikationer. Hans begær for Maude blusser nemlig op igen, mens skilsmissen står på.

Det er en super ærlig fortælling som regnes for at være et af de absolutte hovedværker inden for den erotiske litteratur.

Håndplukket til dig