© Vogue

Snapchat tyvstjæler funktion fra Instagram

Instagram har hapset fra Snapchat, og nu tager Snapchat til genmæle. Den nye funktion følger med seneste opdatering, så du kan bruge den med det samme

Konkurrencen mellem Instagram og Snapchat bliver større og større i takt med, at antallet af brugere stiger – og det kræver nytænkning, en brugervenlig platform og ikke mindst spidse albuer at overleve på det krævende marked.

Det fik Snapchat at føle, da Instagram lancerede Stories, en funktion meget lig Snapchat. Derfor har Snapchat gjort sit for at forbedre deres app, hvilket blandt andet resulterede i, at de nyligt slettede funktionen, alle hader.

Opdater din smartphone allerede nu

Snapchat er nu klar med endnu et nyt tiltag, som er hapset direkte fra Instagram.

I den nyeste opdatering har du nemlig nemt mulighed for at gense dine venners stories ved at trykke til venstre på skærmen. Du behøver altså ikke rulle ned igennem dit feed for at opleve dine venners fest-stories fra aftenen før. Du kan endda sende stories videre til andre, hvis du har lyst.

Derudover introducerer Snapchat også funktionen World Lenses, som giver dig mulighed for at anvende interaktive filtre på alt omkring dig, ikke kun på dine selfies.

Se, hvordan World Lenses fungerer herunder, og skynd dig så at opdatere din app.