smagsteaser
© @smagsloeget

3 sandwiches du skal prøve lige nu

København er fyldt med lækre spisesteder, der serverer sandwiches, men vi har fundet tre steder, du bare må prøve!

Delikatessen: Helges Ost

Alle sandwiches fra Helges Ost er lavet af deres eget hjemmebagte og koldthævede brød. Hvedemelet kommer fra en italiensk leverandør, og opskriften er deres helt egen originale. De første brød er altid varme og klar ved åbningstid. Du kan vælge mellem det lækreste pålæg og ost, og du kan også tilføje soltørrede tomater, oliven, cornichon, aubergine, squash, peberfrugt, artiskok og løg. Denne sandwich er smagen af gode råvarer.

Pris: fra 50 kroner
Hvor: Værnedamsvej 9, 1819 Frederiksberg

Det store udvalg: Smagsløget

Smagsløget tilbyder et kæmpe udvalg af sandwiches, der spænder fra flæskestegssandwich til clubsandwich og andre klassiske varianter. Alle ingredienserne er håndskåret og lavet fra bunden, hvilket sikrer den bedste smag og kvalitet – og det kan smages. Efter en sandwich fra Smagsløget vil du helt sikkert ikke gå sulten derfra – deres sandwiches er store og kan sagtens deles af to personer. Vi taler af erfaring.

Pris: fra 99 kroner
Hvor: Vesterbrogade 19, 1620 København V

Den nye: Doomsday Deli

En spritny sandwichbiks er åbnet i hjertet af Nørrebro. Det er to gutter fra Australien, som er skaberne bag det nye spisested, og vi har ventet i spænding på, at de ville åbne dørene op for gæster – og det skete 1. april 2023. Uderover lækre sandwiches kan du også nyde øl fra tap og naturvin i deres hyggelige lille cafe. De nyligt renoverede lokaler er skabt til at du kan slappe af og nyde din mad og drikke.

Hvor: Guldbergsgade 10, 2200 København N