© District Tonkin

6 madsteder du kan opleve for første gang på Roskilde Festival i år

Spiser du det samme hver eneste gang, du er på Roskilde Festival? Her er seks nye madsteder, du kan finde på festivalspladsen for første gang i år.

District Tonkin

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med det vietnamesiske spisested, District Tonkin, er det ikke desto mindre på tide! Det vietnamesiske køkken er fantastisk, og det er et friskt alternativ til den den klassiske festivalburger, kebab eller hvad du ellers tyer til, når det bare skal være nemt.

Lokation: Foodcourt Hall

© District Tonkin

Sasaa

Sasaa serverer mad fra det afrikanske køkken. Det er et panafrikansk spisested, der hylder kulturen, folket og traditionerne, som er udgangspunktet for det skønne køkken. Til dagligt finder du spisestedet på Blågårdsgade 2A i København, men de har nu sat teltpløkkerne fast i jorden på dyrskuepladsen i Roskilde for første gang nogensinde.

Lokation: Foodcourt Hall

© SASAA The Pan-African Kitchen

Sticks’n’Sushi

De fleste kender og elsker Sticks’n’Sushi, som i år vil stille op i området omkring Arena. Vi kan unægteligt komme udenom, at Sticks’n’Sushi er en vaskeægte people pleaser, som vi hermed slår et slag for, at du nu kan opleve på nordens største Festival.

Lokation: Arena Park

© Sticks'n'Sushi

Pasa Pasa

Pasa Pasa serverer italienske herligheder, og deres Instagram-profil vidner om, at det både vil være muligt at prøve deres spaghetti pomodoro med kraftig tomatsauce, spaghetti carbonara og mange flere skønne serveringer, der får munden til at løbe i vand. I år kan du for første gang opleve dem på Roskilde Festival.

Lokation: Staldene

Plantegal

Plantegal er Hanegals helt eget bud på et køkken med 100% økologisk og plantebaseret kost. Det er det oplagte alternativ, hvis du enten er vegetar eller blot søger et økologisk måltid uden kød.

Lokation: Staldene

© Morten Askjær Sørensen

Kuku

Kuku er det eneste sted i Danmark, der serverer streetfood fra Iran. Sidste år (2022) blev de kåret til vinderen af 'Bedste Streetfood' samtidig med at Politikken benådede dem med hele fire hjerter. Mums!

Lokation: Foodcourt Hall

© @kuku.dk