Falang thai Vesterbro København
© Falang

Thai-restauranter: De bedste i København

Pad thai, panang, curry og forårsruller. Vi guider til de bedste thai-restauranter i København. Kender du dem alle?

Thailand er ikke blot en populær rejsedestination, når vi ellers har mulighed for at rejse. At dømme ud fra de mange thai-restauranter og -takeaway-steder, der pryder de københavnske gader, er også køkkenet fra det asiatiske land populært – både når vi bestiller takeaway, og når vi går på restaurant, men også når vi selv begiver os i køkkenet.

Ligesom andre retter, der stammer fra fjerne egne, som italiensk pizza, japansk sushi og hawaiianske poké bowls, har vi i den grad taget thai-mad til os, og selvom mange af os fortolker de lækre thai-retter efter mere vestlige smagsnuancer, er det stadig muligt at opstøve rigtig autentisk thai.

Vi har samlet nogle af de bedste thai-restauranter, København har at byde på, og hvad enten du er til mere klassisk og velkendt thai-mad som pad thai, panang og forårsruller, eller du tør begive dig ud i andre autentiske thailandske retter, så er der med garanti en thai-restaurant, der vil falde i din smag.

Falang: Thai-restaurant med deleretter på Vesterbro

Du kender nok Vesterbros muligvis mest farverige bygning midt på Istedgade, hvor thai-restauranten Falang holder til. Hos Falang er det ikke kun indretningen, der sprudler af farve og fest – det gør de dekorative og smagfulde deleretter, som thai-restauranten tilbyder, også. Menuen består blandt andet af sikre, men ikke desto mindre gode thai-inspirerede retter som grøn karry, nudelsalat, forårsruller og fried rice.

Adresse: Istedgade 48, 1650 København V

Læs mere her.

Falang thai Vesterbro København
© Falang

Kiin Kiin: Thai-restaurant med Michelin-stjerne på Nørrebro

Kiin Kiin på Nørrebro er en af de få thai-restauranter på verdensplan, som har opnået en Michelin-stjerne. Retterne på Kiin Kiin tager udgangspunkt i det traditionelle thailandske køkken, men har samtidig et moderne og innovativt udtryk, hvor man bestemt bliver stimuleret på ikke blot den gastronomiske, men også den æstetiske oplevelse. Derfor får du både de velkendte smage, men bliver også udfordret af nye udtryk, når du begiver dig på en gastronomisk rejse hos Kiin Kiin.

Adresse: Guldbergsgade 21, 2200 København N

Læs mere her.

Kiin Kiin Nørrebro thai michelin København
© Kiin Kiin Nørrebro

Wokshop: Autentisk thai-restaurant flere steder i Storkøbenhavn og Odense

Hos Wokshop er du altid sikret en lækker gastronomisk oplevelse, og derfor er det et held, at du kan besøge thai-restauranten flere steder i København samt i Odense. Menukortet består af alt, hvad hjertet begærer af thai-specialiteter, lige fra snacks og supper til salater, wok og curry-retter. Uanset hvad du bestiller, kan du være sikker på en smagfuld og ægte thailandsk oplevelse – thai-restauranterne får nemlig flere ingredienser direkte importeret fra Thailand.

Adresse: Find en Wokshop nær dig her.

Læs mere her.

© Wokshop

Håndplukket til dig

Lolly: Thai-restaurant og cocktailbar midt i pulserende Kødbyen

Hos thai-restauranten Lolly i Kødbyen får du en autentisk og samtidig moderne thailandsk gastronomisk oplevelse. Menuen består af en række af de mest populære og smagfulde thai-retter som pankorejer, satay-kylling, panang, kylling cashew og selvfølgelig mango sticky rice til dessert, og hertil kan det bestemt anbefales at bestille en af de lækre og innovative cocktails, som stedet tilbyder. Hos thai-restauranten er det ikke kun menuen, der giver thailandske vibes, også indretningen med bambus og planter giver en gennemført oplevelse, alt imens du kan forvente en aften med masser af liv og fest.

Adresse: Skelbækgade 5, 1717 København V

Læs mere her.

© Tipster

Kiin Kiin Tok Tok: Thai-restaurant på Vesterbro med et menukort, du ikke finder alle andre steder

Hos ovennævnte Kiin Kiin's søsterrestaurant, Kiin Kiin Tok Tok, finder du et rigtig autentisk thailandsk menukort, der både består af mere velkendte thai-retter som curry, men også af mindre gængse thai-retter, som du ikke finder hos alle andre thai-restauranter. Priserne er bestemt upåklagelige, og det samme er æstetikken, både hvad angår mad, men også hvad angår den eksotiske og samtidig stilfulde indretning, der sikrer dig en gennemført oplevelse hos thai-restauranten.

Adresse: Vesterbrogade 55B, 1620 København V

Læs mere her.

© Kiin Kiin Tok Tok

Holy Krapow: Thai-sted med én sikker ret på Vesterbro

Man skal virkelig ramme plet for at have et menukort bestående af kun én ret. Og det har de i den grad gjort på Holy Krapow. Stedet serverer nemlig udelukkende den klassiske thai-ret pad krapow, som består af ris, spejlæg samt kød efter eget valg eller den vegetariske udgave med svampe. Det er nemt, simpelt og lækkert – og så kan du sikre dig et ægte thai-måltid for blot 80 kroner.

Adresse: Sankt Jørgens Allé 6, 1615 København V

Læs mere her.

Holy Krapow thai Vesterbro takeaway København
© Holy Krapow

JED thai: Nyåbnet thai-restaurant med erfaren thailandsk kok på Nørrebro

I en hyggelig og fint indrettet kælder på Ryesgade på Nørrebro finder du den forholdsvis nyåbnede thai-restaurant, hvor den thailandskfødte kok kreerer retter inspireret af det autentiske thai-køkken, men med øje for at prøve nye ting af og med den fineste æstetik. Den hyggelige indretning danner perfekte rammer for en uformel, men ikke desto mindre sikker og lige-i-øjet gastronomisk oplevelse, hvor stemningen er kærlig og afslappet. Ingen tvivl om, at thai-restauranten bliver populær trods sine hårde start midt i corona-pandemien.

Adresse: Ryesgade 7, 2200 København N

Læs mere her.

© JED Thai

Baan Thai Isarn: Autentisk thai-restaurant med mere end 20 års erfaring på Vesterbro

Det er ikke uden grund, at den familiedrevne thai-restaurant, som var en af de første af slagsen i Danmark, har vundet prisen som Byens bedste takeaway i 2019. Stedet serverer autentiske thai-retter uden nogen slinger i valsen, og derfor kan du også være sikker på at få en solid og klassisk thai-ret, hvad enten du går med en pad thai, grøn eller rød curry, forårsruller, stegte nudler, eller hvad du ellers lader dig friste af fra det lækre menukort.

Adresse: Lille Istedgade 7, 1706 København V

Læs mere her.

© Baan Thai Isarn

Håndplukket til dig

HANZŌ: Københavns nyeste thai-restaurant

Madklubbens nye restaurant Hanzō vil tage dig på en kulinarisk rejse gennem Asien. De blander de bedste retter og råvarer fra Thailand, Japan, Kina, Vietnam, Indonesien og Cambodja, så du er garanteret en madoplevelse, der rummer alle de mange fantastiske smage, der er at finde i det asiatiske køkken. Udover fantastisk mad fra Asien kan du få lækre drinks i de hyggelige omgivelser. Restauranten er at finde flere steder i København og i Århus.

Adresse: Sortedam Dossering 5, 2200 Nørrebro, Værnedamsvej 14, 1619, København V og Sprogøvej 1, 2000 Frederiksberg
Læs mere her.

Her er de bedste thairestauranter i København.
© Hanzo