Weekendtip: Disse 4 restauranter tilbyder drikkevarer ad libitum

Hvor starter du og vennerne weekendens festligheder? Vi har ikke bare ét, men hele fire gode muligheder.

Det Glade Vanvid

Denne anbefaling går ud til festlige folk landet rundt. Det er nemlig både muligt at besøge Det Glade Vanvid i Aarhus, Randers, Aalborg, København, Viborg og Odense.

Vi har før anbefalet Det Glade Vanvid for deres sansevækkende menu. De kører et fast koncept, hvor du betaler ét beløb for en sammensat menu – inklusiv drikkevarer. Menuen koster 499-699 kroner afhængig af, hvilken dag du kommer. Vinen skænker du selv i baren.

Det er et oplagt sted at starte din aften men fungerer nok knap så godt til spontane aftener – der skal nemlig bookes bord i rimelig god tid, hvis du vil sikre dig en plads på den populære restaurant.

Adresse:
Læderstræde 3, 1201 København

© @det_glade_vanvid

Mæxico & Palazzo Diner

Ay caramba! Måske er du allerede stødt på Mæxico, som både er beliggende på Nørrebro, Vesterbro og i Indre By. For den nette sum af 399 kroner kan du spise dig stuvende mæt i tacos og skylle dem ned med drinks (ad libitum). Mums!

Mæxicos søsterrestaurant, Palazzo Diner, har startet nyt koncept under navnet Bottomless Sips. Navnet refererer til deres vin, som serveres i magnumflasker under middagen. For bare 499 kroner bliver du frit forsynet med vin og fem til syv retter, så du ikke går sulten hjem.

Menuen skal forudbestilles og tilbuddet gælder fredag og lørdag.

Adresse (Palazzo Diner):
Axeltorv 6, 1609 København

Adresser (Mæxico):
Skindergade 36 Kld, 1159 København K
Guldbergsgade 3, 2200 København N
Vesterbrogade 58, 1620 København V

© Palazzo & Mæxico

FOOD CLUB

Food Club er en af Madklubbens mange restauranter. Alle Madklubbens restauranter kører forskellige koncepter, og deres koncept på Food Club er ikke til at misforstå. Spis og drik alt hvad du kan til en fast pris.

Tanken bag konceptet er, at omvende den traditionelle buffet til noget positivt og lækkert i stedet for den klassiske buffet, som mange gruer sig en smule ved. Stemningen er oftest festlig i weekenden, og det er oplagt at søge til, hvis du skal ud med en gruppe venner.

... Psssst skal du besøge Food Club med familien spiser børn under 6 år gratis.

Adresse:
Sortedam Dossering 7C, 2200 København N

Håndplukket til dig