© Mission Chinese Food

USA's hypede spisested rykker til København

Uformelt, afslappet og delikat. Glæd dig til starten af det nye år, hvor manden bag Mikkeller hiver en populær restaurant til Danmark

I USA er Mission Chinese Food anerkendt som en restaurant, alle madører bør lægge vejen forbi. Mission Chinese Food slog for første gang dørene op i San Fransisco og har siden åbnet filialer i New York.

Nu åbner det populære spisested en filial i København i samarbejde med manden bag Mikkeller, Mikkel Borg Bjergsø, som selv er stamgæst på Mission Chinese Food i San Fransisco.

Den danske version kommer til at ligge i Viktoriagade på Vesterbro, og indretningen vil tage udgangspunkt i restaurantens berømte drage i loftet, som vil svæve over en række langborde, mens musikken vil være høj og belysningen lav.

Mission Chinese Foods smagunivers udspringer fra det kinesiske køkken, nærmere bestemt det krydrede Sichuan-køkken, som bliver nyfortolket af restaurantens erfarne kokke.

Restauranten slår dørene op i januar 2019.