Instagram matcher tøj med kunst
© Instagram / @Dressedtomatch

Vild Instagram-profil matcher tøj med kunst

Tøj kan som bekendt være kunstværker i sig selv og en Instagram-profil tager tanken til nye højder. Forbered dig på at blive imponeret!

Har du hørt om wallscouting? Ordet dækker over en tendens på Instagram, hvor brugere tager billeder foran særligt iøjenfaldende vægge eller spændende streetart. En profil på Instagram tager nu wallscouting til en helt nyt niveau.

Profilen Dressedtomatch tager både billeder foran æstetisk flotte vægge, men sørger samtidig for, at tøjet har visuelle referencer til baggrunden. Personen bag profilen hedder Michelle Satterlee, og hun inkluderer både verdenskendt kunst og gadekunst.

“Alle elsker ting, der matcher eller blender ind i hinanden. Det er en fryd for øjet. Og det giver kunsten et helt nyt niveau af opmærksomhed. Det tager kunsten ned fra væggen og gør den mindre skræmmende, ” siger Michelle Satterlee.

Michelle har en uddannelse i kunsthistorie og er derfor en kyndig kunstvejleder på de sociale medier. Idéen til profilen fik Michelle, da hun ved et tilfælde matchede et outfit med kunst i baggrunden. Folks overvældende reaktioner inspirerede Michelle til at starte sin profil, som i dag har over 9.000 følgere. Instagram-profilen har inspireret andre til at gøre hende kunsten efter og i dag findes der næsten 2.000 posts tagget med #dressedtomatch.

Hvis du vil se mere til Michelle Satterlee, kan du også følge hendes blog på Dressedtomatch.com. Se udvalgte billeder fra Instagram nedenfor.