© Pinterest // Homedesignetc. // Adrianskrzypek

5 tilfælde, hvor rod er pænere end orden

Er du ikke en fan af orden? Eller måske ligefrem et rodehoved? Så går denne her ud til dig – nogle gange er rod nemlig vejen frem

For meget rod i ét rum kan godt virke stressende og klaustrofobisk, men omvendt kan rum, der er helt ryddelige og minimalistiske, nemt virke sterile og upersonlige.

Derfor handler det om at finde en balancegang, da rod i nogle tilfælde kan være pænere end orden.

Se med her, hvor vi giver dig tips og tricks til, hvordan du med lidt rod kan skabe den perfekte mængde af hygge og personlighed til dit hjem.

1. En inspirationstavle eller et moodboard – her handler det jo netop om at finde inspiration eller få visualiseret dine tanker, og ikke om at have det ryddeligt.

2. Fordelen ved at have stakkevis af magasiner – her kan du bruge dine magasiner som en del af indretningen, hvor de enten kan være til pynt eller fungere som et bord til alle dine nipsting.

3. Og selvfølgelig også masser af bøger – det er det samme som med magasinerne, hvor du her kan bruge dine bøger i indretningen, og samtidig giver det et rigtig hyggeligt og personligt præg, når dine bøger kommer til sin ret.

4. Et display med personlige genstande og souvenirs – lav en udstilling af eksempelvis dine souvenirs, som du har samlet i løbet af årene. Det ser dekorativt ud og fortæller din personlige historie.

5. Vis stolt dit fineste køkkengrej og porcelæn frem på åbne hylder – igen kommer det her til at skabe personlighed og hygge, og gem så tupperware og andre ikke så skønne køkkenredskaber væk i skabene.