© Pinterest

Begår du også denne fejl med belysningen i din stue?

Smuk og unik indretning kan være ligegyldigt, hvis stuens belysning ikke sidder i skabet. Heldigvis kan du rette fejlen op med dette lette trick

Lad os begynde med at slå fast, der findes ikke noget facit inden for indretning. Det hele er en smagssag. Men hvis du gerne vil have nogle tips til, hvordan du skaber en belysning i stuen, som indbyder til hygge, så læs med her.

I nogle hjem kan det måske give mening kun at udstyre stuen med én stærk pære midt i loftet, der lyser alt op ved trykket på en kontakt. Men de fleste kan godt lide, at der er en afdæmpet belysning. Det forbinder vi med hygge, og det kræver nogle overvejelser, for at du ikke ender i halvmørke, når meningen var en varm glød i hele stuen.

Ikke én, men flere

Løsningen er at arbejde med flere lyskilder i forskellige niveauer i din stue.

Fremfor at hænge én pære som centrum i dit loft, så træk i stedet din pendel med ledning over i hjørnet af stuen eller til kanten af din sofa, hvor den kan have samme effekt som en standerlampe.

Hæng gerne flere lamper i en klase i et hjørne og brug få watt, som tilsammen alligevel giver et godt lys.

Sørg for at have et godt læselys, der hvor du sidder med en bog, hvis det er en disciplin, du praktiserer. Her er en væglampe et oplagt bud. En justerbar én vil give fleksibilitet i forhold til din læseposition.

Når du placerer dine lyskilder kan det også være en god idé, at tænke på, at de står i forskellige niveauer, så ikke alle er i samme højde som sofaen. Har du en skænk stående, så placer nogle pendler over, som kan lyse de ting op, du har stående.