© Celine Hallas

Céline har Københavns måske mest farverige hjem

På Nyhavn ligger en gammel, fredet bygning. Her bor Céline Hallas med sin familie i en lejlighed, der ikke er helt som de fleste andres. Vi har talt med kvinden, der maler sine gulve blå og vægge pink, og som i den grad giver os lyst til at finde maling og pensel frem.

Hvad har du senest brugt max. 1.500 kroner på til dit hjem?
“Det må være et af de små kunstværker, der blev solgt under #artistsupportpledge på Instagram under Coronakrisen. Under dette hashtag lagde kunstnere værker til salg til max. 1.300 kroner, og hver gang, de havde tjent beløbet, købte de selv et værk fra en kollega. Det var en fantastisk måde at finde nye, spændende kunstnere på.”

Hvordan vil du beskrive din stil?
“Farverigt og et miks af alt. Vi har ikke én stil, men samler gerne i mange forskellige stilarter. Jeg er egentligt til et lidt stramt og clean look, og jeg er slet ikke god til at have for mange små ting stående fremme. Men virkeligheden er ofte en anden, når livet leves. På de gode dage er her ryddet op, for så kan vi bedre nyde alle de ting, som vi er ret gode til at fylde vores vægge med. Kedeligt bliver her aldrig, og skabene er også fyldt med godter, som kommer frem på skift.”

Hvad er dit bedste indretningstip?
“Drop trends. Køb lidt, men godt. Køb design og kvalitet. Så kan du altid sælge det videre igen og ikke bare smide det ud. Udfordr dig selv med farver, mal væggene, prøv noget nyt. Det værste, der kan ske, er, at du må male dem om igen.”

Hvad er det bedste fund?
“Det er nok selve vores lejlighed. Jeg er så glad for, at vi valgte at flytte til området ved Nyhavn. Her emmer af historie, kunst og kultur, og det er det helt rigtige for vores familie. Det føles som en gave at få lov til at bo i et så gammelt hus, hvor alt har en historie og er lidt skævt. Jeg tror, jeg ville kunne bo med meget få ting, så længe jeg bare måtte bo her.”