© barbara egholm

Hjemme hos Barbara Egholm

Fine farver og siciliansk keramik. Hos model Barbara Egholm er hjemmet fyldt med farver og fine genbrugsfund, og den røde tråd er tydelig i alle rum.

Hvad har du senest brugt maksimalt 1.000 kroner på til dit hjem?
Et nyt vitrineskab til køkkenet, som jeg har købt på Den blå avis. Det skal have lidt maling og tapetseres, men så skal det nok blive rigtig smukt.

Hvad har du i dit hjem, som andre ikke har?
Ethvert hjem indeholder jo oftest noget personligt og unikt. Jeg har eksempelvis en del siciliansk keramik som jeg har købt gennem årene. Noget af det er one of a kind, og derfor noget, ingen andre har.

Hvad er dit bedste indretningstip?
Følg din mavefornemmelse, og tænk over at skabe en rød tråd igennem hjemmet. Det er vigtigere at følge din egen fornemmelse end udelukkende at kigge på tidens trends. Giv dig god tid til at finde ud af, hvad du kan lide. Det kan være, du bliver nødt til at afprøve forskellige ting, og det er helt fint, for på den måde kan du nemmere guide dig ind på, hvad der passer til dig. Oftest vil man gerne sætte sig selv i boks der enten er legende og farverig eller minimalistisk og rolig, men man kan altså sagtens være begge dele på en gang.

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
Det er et svært spørgsmål, da meget af mit hjem består af fund fra Den blå avis eller loppemarkeder. En af mine favoritter er dog ‘plys-stolen’. Jeg fandt selve stolen på et loppemarked oppe ved Rørvig. Hynderne til stolen var ikke så pæne, men jeg har fået ompolstret hynderne, og nu er den så god som ny. Jeg er også meget glad for min Wiinblad stage, som jeg havde ledt længe efter.