© Alberte Gregersen

Kom med indenfor hos Alberte Gregersen

En discokugle og en Murano-lampe, en pink sofa og et multifarvet tæppe fra Marokko. Sådan indretter Alberte sig i sit hjem. Kom med indenfor.

Hvad har du senest brugt max 1.000 kroner på til hjemmet?
"Til min samling af keramikkopper har jeg senest købt den lysegrønne kop med snoet hank fra Studio Palu gennem min butik Palette26. Jeg elsker trenden, hvor man blander en masse forskellige farverige kopper, og i mit kollektiv laver vi også selv keramik en gang i mellem. Min kæreste har eksempelvis lavet en fin smiley-kop.”

Hvordan vil du beskrive dit hjem/stil?
"Mit hjem er meget farverigt, og gemmer på et miks af nyt og brugt. Jeg elsker at finde finurlige vintage-sager, men jeg prøver at begrænse mig en del på grund af plads. Da jeg ikke bor alene, er der også mange, der skal være enige, men heldigvis elsker vi alle farver og unikke elementer.”

Hvad er dit bedste indretningstip?
"Mit bedste tip er 'go with the flow'. Jeg er ikke vild med at planlægge min indretning, og jeg elsker tanken om at finde ting med tiden. Jeg synes, det er den bedste måde at skabe et hyggeligt og personligt hjem på.”

Hvad er det bedste fund i dit hjem?
"Jeg elsker vores vintage Murano-loftslampe, som min kæreste og jeg fandt på Instagram, og som vi bare måtte købe med det samme. Den giver det smukkeste lys på grund af det flerfarvede glas.”

Håndplukket til dig